неделя, 9 февруари 2020 г.

За девета година Ясен Дараков ще отразява червения килим на Оскарите

За девета поредна година главният редактор и издател на BG VOICE Ясен Дараков ще следи отблизо най-голямата нощ на Холивуд - раздаването на филмовите награди “Оскар”.

Ясен ще е отново единственият български журналист с ексклузивен достъп до звездите на червения килим в минутите преди началото на церемонията.

В дните преди най-голямото кино събитие за годината той ще следи подготовката и всичко най-интересно зад кулисите на Оскарите.

Неговите репортажи и живи включвания може да гледате в bTV Новините и на сайта за българите в Северна Америка www.BG-VOICE.com.

92-та церемония ще е на 9 февруари, неделя.

Досега на червения килим Ясен е интервюирал Анджелина Джоли, Джордж Клуни, Ема Уотсън, Упи Голдбърг, Глен Клоуз, Кейт Бланшет, Гари Олдман, Уилям Дефо, Самуел Л. Джаксън, Джей Кей Симънс, режисьорa Алехандро Иняриту, българите Димитър Маринов, Теодор Ушев и много други от топ звездите на Холивуд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!