сряда, 26 февруари 2020 г.

„Шеф под прикритие“ стартира с изпълнителен директор на инвеститорска компания

Документалното риалити „Шеф под прикритие“ стартира с вълнуващ епизод в ефира на NOVA тази вечер, 26 февруари в 22:00 часа. Четвъртият сезон ще покаже на зрителите нова порция амбициозни, стриктни и взискателни мениджъри, които напускат комфорта на своите офиси, за да се изправят пред реалните проблеми и предизвикателства в бизнеса. В първия епизод зрителите ще видят още служители, ще сбъднат мечтите си, благодарение на своята отдаденост към работата, както и на техния работодател. Един от участниците дори ще получи възможността да развие собствен бизнес.

Първият шеф, който излиза на терен и ще работи рамо до рамо със служителите си е Мирослав Манолов - изпълнителен директор на инвеститорската компания Явор АД. До снимките на предаването Мирослав не се е срещал с нито един от работниците на обектите, а е преговарял само с ръководителите им.

В ден първи от прикритието си шефът под прикритие ще прекара време на строителна площадка във Варна, грижейки се за озеленяването на обекта. Мирослав ще има нужда от много малко време, за да се отпусне в присъствието на усмихнатата служителка Донка и да разбере повече за растенията и грижата за тях.

За разлика от озеленяването, във втория ден мениджърът не се справя така добре с реденето на тухли, но желанието му е високо оценено от зидаря Карамфил. Старанието на Мирослав продължава и след сблъсъка с водопроводната мрежа, когато за първи път се изправя пред предизвикателството на инструменти като каналокопач и поялник. Готов да се притече на помощ ще бъде водопроводчикът Ивайло, който покрай тънкостите на работата ще сподели съкровени и трудни моменти от живота си.

По време на предизвикателството шефът ще сбъдне своята мечта, а именно да кара багер, 77-годишният. Бай Иван – багерист по професия и душа, ще помогне за изпълнението на тази нелека задача на представящия се като нов колега мениджър.

Как ще се чувства Мирослав Манолов след редицата приключения, през които преминава и кой ще бъде служителят заслужил възможността да започне собствен бизнес? Не пропускайте да видите тази вечер, точно в 22.00 ч. по NOVA

Гледайте „Шеф под прикритие” всяка сряда от 22:00 ч. в ефира на NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!