четвъртък, 27 февруари 2020 г.

Акцентите по 24Kitchen през март

Представяме ви премиерите, които предстоят по 24Kitchen през март:

Гурме за всеки ден (Everyday Gourmet)
Понеделник – петък @12:00 ч.
Премиера на 2 март 2020 г.


Очарователната Джъстин представя изцяло нови рецепти, които ще ви вдъхновят да бъдете по-авантюристични в кухнята. Известната кулинарна звезда сервира всичко от салата до суфле и едновременно с това дава ценни готварски съвети за всеки ден.
Към водещата се присъединяват и известни гости в областта на кулинарията, сред които шеф-готвачи, нутриционисти и специалисти по храните.

Да готвим като италианци – сезон 1 (Cook Like an Italian)
Четвъртък @13:00 ч.
Премиера на 5 март 2020 г.


Силвия е родена и израснала в Италия и за нея домашната кухня означава нещо повече от просто пазаруване и следване на рецепта. Приготвянето на вкусна вечеря за нея не е задължително да преминава през този процес.
Повечето италиански готвачи, например, не са прочели нито една готварска книга през живота си, защото кулинарните им познания и умения са били предадени от техните майки или баби. Тези умения се простират от месене на тесто, знаейки кое брашно е най-добро за конкретния случай до това защо сухата паста е по-добра от прясната паста, когато приготвяш сос Вонголе.
Ако oколо вас няма италианска баба, която да помогне с подобни насоки и съвети, не се притеснявайте! Оставете всичко на Силвия Колока – домашен готвач, писател и експерт по италианската храна.

Рейчъл Ку: Моята шведска кухня (Rachel Khoo: My Swedish Kitchen)
Събота – неделя @14:00 ч.
Премиера на 28 март 2020 г.


След големия успех на нейния международен бестселър и едноименно телевизионно предаване „Моята малка френска кухня”, популярната готвачка Рейчъл Ку се завръща отново на екран, за да ни покаже модерния и свеж вкус на шведската кухня. Сега тя живее в очарователна традиционна дървена къща, която използва за своеобразно студио на новото си предаване.
Във всеки епизод тя се среща с местни производители или шведски готвачи, посещава интересни магазини и ресторанти, които залагат на шведските занаяти и традиции. Обратно в кухнята, Рейчъл прилага нови техники при приготвянето на вкусни и здравословни местни рецепти, които всеки може да сготви у дома. С остроумните шеги и наблюдения на Рейчъл, това ново предаване се фокусира върху непоказани до сега шведски рецепти и живописни природни пейзажи.

Градски печива с Пол Холивуд – сезон 1 (Paul Hollywood’s City Bakes)
Вторник @13:00 ч.
Премиера на 31 март 2020 г.


Поемете на пътешествие с любимия пекар на Великобритания Пол Холивуд, който се отправя на околосветско пътуване, за да събере рецептите, които са помогнали в оформянето на културата и наследството на някои от най-големите и многолюдни градове в света.
От Ню Йорк до Санкт Петербург, Пол се среща с редица талантливи пекари, които стоят зад някои истински кулинарни класики. Пол се запознава с гуруто на поничките, изпробва традиционни техники за печене на хляб и добавя  собствена нотка към някои вечни рецепти.
Из романтичните малки улички на Париж Пол е запленен от традиционните кроасани и багети, които се пекат пред него в класически френски стил. Посещава най-старата пекарна в града и опитва невероятния еклер „Айфелова кула”! За финал, се отправя на смело пътуване към Санкт Петербург, където на минусови температури един специален руски сладкиш успява да открадне сърцето му...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!