събота, 8 февруари 2020 г.

Янка Рупкина в "До Европа и напред" по БНТ2

На 8 февруари от 20:30 ч. предаването „До Европа и напред“ по БНТ 2  ще пренесе своите зрители в 1971 г. Тогава Маргарет Тачър посещава България,  българите потеглят по пътя на „развитото социалистическо общество“, а Паша Христова и още 31 музиканти загиват в самолетна. Гост в предаването е народната певицата Янка Рупкина, която ще сподели личните си спомени от 1971-ва.

***

„До Европа и напред“ има амбиция да предложи безпристрастно представяне на събитията и фактите от най-новата история на света след Втората световна война. Николай Донков заедно със своите гости ще прелисти преживяното от втората половина на миналия век. Предаването е насочено към оптимално широка зрителска аудитория и най-вече към активната част от нея като ученици, студенти и работещи.
Предаването се излъчва по БНТ2, който е национален обществен канал с културно-образователна насоченост. Той обединява в единна национална мрежа четирите регионални центрове Пловдив, Варна, Русе и Благоевград.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!