сряда, 29 януари 2020 г.

Специална игра изпраща зрител на KINO NOVA в Холивуд

KINO NOVA ще зарадва най-големите ценители на седмото изкуство, като предостави шанс на един от тях да стане част от най-бляскавото киносъбитие в света – наградите „Оскар“. Победителят ще има възможността да се присъедини към публиката близо до Червения килим на следващата церемония през февруари 2021 г. заедно със свой близък.
За да участват в играта, всички желаещи трябва да влязат в сайта kino.nova.bg/Oscars и да открият скритите в един от седмичните филми „златни“ думи. След това е необходима регистрация чрез формата, където участващите посочват откритите думи. По този начин могат да спечелят дигитална рамка или голямата награда – възможността да видят на живо холивудските звезди и магията на Червения килим на Наградите „Оскар“ следващата година.
Специалната игра е отворена за участие до 03.00 ч. на 10 февруари, когато започва и церемонията по връчване на 92-ите награди „Оскар“, която киноманите ще могат да проследят на живо в ефира на KINO NOVA.
Кампанията „Треска за Оскари“ предлага на зрителите и възможността да се насладят на селекция от номинирани и отличени от Филмовата академия на САЩ филми всеки ден от 21.00 ч. по KINO NOVA в продължение на четири седмици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!