неделя, 26 януари 2020 г.

Преслава и Денис Теофиков са големите победители в EVA Music Awards 2020

За десета поредна година с гласуване на сайта TBC Entertainment Group определи босителите на музикалните награди EVA.

В последните седем седмици имахте възможността да гласувате за любимите си песни, изпълнители и видеоклипове в седем отделни категории.

И днес е време да обявим победителите!

В категория "Песен на 2019-а година" печели Галена с песента й "Паника". Музиката и аранжимента са дело на Йорданчо Василковски - Оцко, а текста е на Анастасия Мавродиева.

В категория "Албум на годината" печели "Да гори в любов" на Преслава. Най-новият албум на звездата включва в себе си 11 песни.

В категория "Видеоклип на годината" печели Цветелина Янева с клипа към песента "Ангелът". Режисьор и сценарист на лентата е Николай Нанков, а оператор е Георги Марков.

В категорията "Певец на годината" победител стана младият талант Денис Теофиков, който се пребори с конкуренцията на завършилия втори Токи Стораро във втората по интерес категория.

В категория "Певица на годината", която предизвика най-голям интерес у вас победителка стана Преслава.

В последната, но не и по значение категория "Дует на годината" победата грабнаха Тони Стораро и синът му Емрах с песента "На твое място".

Пожелаваме си новата 2020 година да е изпълнена с още повече хитове!

Напомняме ви, че продължава гласуването в наградите за филмово изкуство KINOHIT. Остават две седмици!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!