неделя, 26 януари 2020 г.

"Всяка твоя сълза" - нов турски сериал започва по Diema Family

Diema Family започва да излъчва нов сериал!

Турската драмата "Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı), позната на зрителите като "Литър сълзи", тръгва на 08-и февруари (събота) и ще се излъчва всяка събота и неделя от 18:00 до 20:00 часа по Diema Family на мястото на "Черната перла".

Главните роли в продукцията са поверени на Санем Челик, Мирай Данер ("Кварталът на богатите"), Толга Текин ("Твоят мой живот") и Мерт Язъджъоолу ("Черна роза").

Премиерната поредица се състои от 15 оригинални епизода, а международната версия, която ще се излъчи и тук, е от 39 епизода по 45 минути. Показана е в Турция от октомври 2018 г. до февруари 2019 г. по Kanal D.

Историята:
Сериалът разказва за 18-годишната Джихан, която е щастлива първокурсничка в университета. С времето тя вече не може да ходи нормално и често пада изневиделица. Диагностицирана е с неизлечимо мозъчно заболяване. Лекарите я информират, че с времето ще се влошава още повече, докато накрая вече няма да може да ходи, да говори, да пише или да се храни сама. Джихан не спира да се бори с помощта на своите близки, а нейната решителност да прегърне живота е важен урок как хората никога не трябва да се отказват.

"Всяка твоя сълза" е по действителен случай и е въз основа на живота на Ая Кито, която започва да си води дневник, когато за пръв път е диагностицирана с болестта. Дневникът ѝ е публикуван малко преди нейната смъртта през 1986 г. и милиони копия от него са продадени по света.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!