"Всяка твоя сълза" - нов турски сериал започва по Diema Family

0
Diema Family започва да излъчва нов сериал!

Турската драмата "Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı), позната на зрителите като "Литър сълзи", тръгва на 08-и февруари (събота) и ще се излъчва всяка събота и неделя от 18:00 до 20:00 часа по Diema Family на мястото на "Черната перла".

Главните роли в продукцията са поверени на Санем Челик, Мирай Данер ("Кварталът на богатите"), Толга Текин ("Твоят мой живот") и Мерт Язъджъоолу ("Черна роза").

Премиерната поредица се състои от 15 оригинални епизода, а международната версия, която ще се излъчи и тук, е от 39 епизода по 45 минути. Показана е в Турция от октомври 2018 г. до февруари 2019 г. по Kanal D.

Историята:
Сериалът разказва за 18-годишната Джихан, която е щастлива първокурсничка в университета. С времето тя вече не може да ходи нормално и често пада изневиделица. Диагностицирана е с неизлечимо мозъчно заболяване. Лекарите я информират, че с времето ще се влошава още повече, докато накрая вече няма да може да ходи, да говори, да пише или да се храни сама. Джихан не спира да се бори с помощта на своите близки, а нейната решителност да прегърне живота е важен урок как хората никога не трябва да се отказват.

"Всяка твоя сълза" е по действителен случай и е въз основа на живота на Ая Кито, която започва да си води дневник, когато за пръв път е диагностицирана с болестта. Дневникът ѝ е публикуван малко преди нейната смъртта през 1986 г. и милиони копия от него са продадени по света.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top