неделя, 26 януари 2020 г.

bTV ще излъчва новия турски сериал "Навсякъде ти"

bTV предстои да излъчи нов турски сериал.

Комедийната драма "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) е закупена в България от bTV Media Group.

Главните роли в поредицата се изпълняват от Айбуке Пусат ("Кварталът на богатите", "Моят живот"), Фуркан Андъч ("Огледален свят") и Али Яааджъ ("Свободен дух", "Назови ме по име"). "Навсякъде ти" стартира в Турция през юни 2019 г. и приключи през ноември 2019 г. с 23 оригинални епизода. Интернационалната версия е 75 епизода по 45 минути.

Следете ни, за да научите първи кога "Навсякъде ти" ще бъде излъчен в ефира на bTV!

Историята:
Селин е амбициозна и трудолюбива млада жена, която намира перфектната малка къща за себе си. Демир вече е постигнал успех в кариерата си и се стреми да се върне в родината, след като години наред е бил в чужбина. Той решава да купи къщата, в която е израснал. Селин и Демир вярват, че са намерили място, което да нарекат свой дом. Оказва се обаче, че всеки от тях притежава половината от имота. Те започват война, като целта им е да накарат другия да напусне постройката. Не стига, че Селин споделя къщата с непознат, но и разбира, че компанията, в която работи, има нов шеф - Демир. Тъй като двамата не могат да се избегнат един друг и в личен, и в професионален план, химията помежду им е неизбежна. Той е страстен и красив млад бизнесмен, а тя красива и креативна архитектка. Напрежението започва да нараства и у дома, и в работата, като с това и романтиката между тях.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!