вторник, 7 януари 2020 г.

„Моят плейлист” е новото музикално шоу на БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ

„Кажи ни каква музика слушаш, за да разберем по-добре какъв си?”

И те ще правят точно това – главните герои в „Моят плейлист” - новото музикално шоу на БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, което започва в 22:00 часа на
7 януари (вторник) и ще се излъчва всяка седмица по същото време по БНТ1.

Популярни личности, не само музиканти, но и всякакви артисти, успешни спортисти и дори политици  ще ни представят своите 10 най-любими песни. Така ще ги виждаме от една интересна, а за някои и неочаквана гледна точка.

Водещият Васил Върбанов ще добавя ненатрапчиво някои любопитни факти и истории зад парчетата, които зрителят ще вижда на екрана.

Този вторник, първият гост в студиото на „Моят плейлист” ще бъде легендарният рок китарист – Иван Лечев.

***

За Васил Върбанов 

Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото, като вече 27 години е част от радио „Тангра“, където днес е и програмен директор. Имал е и свои авторски предавания и в българските секции на RFI и в BBC, но през годините често работи и в телевизията, като най-често го прави с БНТ.

Още в средата на 90-те озвучава с гласа си зад кадър големи международни концерти по телевизията, както и няколко адаптирани международни класации, след което работи и в предаванията „Кречетало“ и „Денис и приятели“.
Върбанов е и гост коментатор в двата единствени за последните 30 години РЪГБИ мача излъчени пряко по БНТ. След това е член на журито в „Голямото РОК междучасие“!

През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика „Рокендрол“ в „Култура.БГ“,  а сега започва и новото му предаване „Моят плейлист“!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!