сряда, 8 януари 2020 г.

AXN White отново сменя часа на "Фенката"

AXN White отново сменя часа на премиерната телемундела "Фенката".

От 06-и януари (понеделник) поредицата с Анхелика Вале, Хуан Пабло Еспиноса и Скарлет Ортиз връща стария си час на излъчване - всяка делнична вечер от 18:00 до 19:00 часа с повторения на следващия ден от 14:00 до 15:00 часа по AXN White.

„Фенката“ разказва за живота на Вале – скромна и весела жена, която е безумно влюбена в Лукас Дуарте – известен актьор от теленовелите. Пътищата на Вале и Лукас се пресичат един ден от това, което наричат съдба, късмет, магия... Докато тя е маскирана с костюм на голяма пица и раздава листовки за заведението, в което работи, тя вярва, че е спасила живота на любимия си актьор. Истината е малко по-различна – всичко е част от снимките на новата му новела. Това е първата среща между Лукас и Вале, но не остава единствената. На представителя на Лукас – Габриел, му хрумва идеята да организира конкурс за всички фенки. И залага малък капан – избира за победителка Вале. Вале е очарована да се срещне на обяд с бленувания мъж. И накрая спасява живота му, но този път наистина. И така Вале се превръща в личен асистент на Лукас, в негова сянка, в негов ангел-хранител. Малко по малко, Вале започва да опознава кой е в действителност Лукас Дуарте. Неговите мании, недостатъци и дефекти. Но дори и така, го обиква все по-силно. Лукас, от своя страна, започва да опознава коя е в действителност неговата фенка. Нейната сила, нейната светлина и блясък и въпреки всичко, той започва да се влюбва в нея. Но историята си има и минало. Едно минало, което може да превърне тази любов в нещо невъзможно. Защото нито един от двамата не подозира, че Лукас е баща на Томас – синът на Лусия, който Вале отглежда като свой след смъртта на приятелката си. И обект на цялото недоволство на Вале. Той е единственият мъж, който Вале мрази, защото е изоставил приятелката ѝ. И тогава Вале се чувства прокълната, разкъсвана между лоялността към приятелката и любовта на фенка, която продължава да изпитва...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!