неделя, 5 януари 2020 г.

"Седем" 5 януари 2020

Днес е 5 януари 2020 и е първата неделя за тази година. Какво означава това? Означава, че е време за първото издание на нашата авторска рубрика „Седем“ за 2020 година.


Като начало, започваме с новините от тази седмица от TBC Entertainment. На 31 декември 2019 имахте възможността за първи път да прочетете нашия специален годишен обзор, наречен „365 - обзорът на годината„. 6 важни, според нас, теми, които ние разгледахме в специалната статия. Ние не искахме просто да копираме най-четените новини от сайта за последните месеци и да ви ги припомним, а ние наистина да направим нашия обзор. Повече тук.

Припомняме ви за нашата позабравена рубрика – „Вашата новина“. В нея вие сте източника на информация! Ако разберете някоя интересна, любопитна и ексклузивна новина – изпратете ни я на нашата Facebook страница; като коментари под статиите или на имейл: television.bulgaria@gmail.com. Ние ще публикуваме информацията и ще поискаме потвърждението ѝ от съответната медиа.


Днес започна гласуването в петото издание на годишните филмови награди KINOHIT.  Продължава и гласуването за музикалните награди EVA.


Декември 2019 се превърна в най-успешния месец за нашия сайт още от стартирането му под името Телевизия БГ. През последния месец на годината сайтът постигна над 11 200 посещения, с които надмина дори и първенеца до тогава ноември 2019 с над 8 400 посещения.  Вижте какво сподели Кристиян Христов за новината:

Това, че в последните три месеца на 2019-та, нашия сайт не само многократно си увеличи аудиторията, но и достигна рекордна посещаемост, е голямо признание за нас като екип. (…) Отново, от името на целия екип, искам да благодаря за доверието, което получаваме!


Последната ексклузивна новина за 2019-та е за завръщането на Арасели и Кристина в испанския хит сериал "Новите съседи" през сезон 12. Премиерните епизоди от сезон 11 очакваме съвсем скоро в ефира на bTV Comedy. Очаквайте много ексклузивни новини и през новата година!


Медиите в Сърбия обявиха, че бившият собственик на Булсатком Максим Заяков се разделя с бизнеса си в западната ни съседка. Местният оператор Polaris Media минава под контрола на Telekom Srbija.


В първия ден от новата година ни споходи скръбна вест. Разбрахме, че е попинала Силва Зурлева. Жената която изигра огромна роля в развитието на NOVA, но напусна след идването на братя Домусчиеви. Аутопсията потвърди, че Зурлева е починала при нелеп инцидент.


Излязоха и първите рейтинг данни за новогодишната вечер. БНТ първа от големите телевизии (и за сега единствена) се похвали, че е най-гледана. Липсата на отговор от bTV и NOVA ни кара да мислим, че сме били прави в твърденията си, че тазгодишните им програми за Нова година са едни от най-лошите в последните години. Телевизията на Слави 7/8 ТВ извади други рейтинги, на които ние сме по-склонни да вярваме. Това са резултати от 100 000 устройства на Булсатком, докато резултатите на ГАРБ и Nielsen се формират на базата на 1000 устройства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!