четвъртък, 9 януари 2020 г.

Пролет 2020 – два добре познати формата ще се борят за зрителите

Два добре познати формата ще се борят за вниманието на зрителите тази пролет. Двете ни големи телевизии отново ще заложат на вече изпитаното и за разлика от есенния сезон няма да предложат нов мащабен проект, както беше с "Игри на волята" и "Маскираният певец".


"Гласът на България" е козът на bTV за пролетния тв сезон. Не бих казал, че някой от победителите в това шоу до момента е станал кой знае колко известен след участието си там. Форматът на Джон де Мол в България се реализира от bTV Studios. Дали ще изникне нов музикален талант? Съмнявам се, но да видим...


Козът на NOVA на пролет отново ще е превърналото се в абсолютен хит "Като две капки вода". Спекулациите в мрежата вече посочват Димо Алексиев (Откраднат живот) и певицата Дивна, като първите сигурни участници в новия сезон на шоуто. Аз лично пропуснах последния сезон на шоуто, но въпреки това, мисля че то е една от малкото качествено направени продукции в бг ефира.


Да не забравяме и "второстепенните" проекти. За сега знаем, че NOVA готви ново шоу за запознанства. Със сигурност обаче ще има и други реалити проекти и по двете телевизии. Чакаме и нов сезон на "Смени жената".


Да не забравяме и българските сериали. И двете медии подготвят нови проекти. bTV ще излъчи сериала на Иван и Андрей "Слънчев бряг" и цели три сериала от NOVA - нов сезон на "Откраднат живот", "Ягодова луна" и "All Inclusive".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!