четвъртък, 9 януари 2020 г.

„Наркос: Мексико“ от 16 януари по bTV Action

bTV Media Group започва излъчването и на спин-оф версията на сериала на Netflix

В четвъртък, 16 януари, от 20 часа, по bTV Action ще се излъчи първият епизод от криминалния сериал „Наркос: Мексико“(Narcos: Mexico), представящ произхода на съвременната война с наркотици и създаването на прочутия картел Гвадалахара.

Поредицата разказва възхода на наркоимперията в едноименния град през 80-те години, когато Феликс Галардо обединява трафикантите и подсигурява контрола си над тях. Агенцията за борба с наркотиците не остaва безучастна и изпраща агента Кики Камарена да заеме нов пост в Гвадалахара. Там той бързо научава, че задачата му да се пребори с наркобоса, ще бъде по-трудна, отколкото някога би могъл да си представи.
Първоначално сценарият на продукцията е бил предназначен да бъде четвърти сезон на сериала „Наркос“, но в крайна сметка е разработен като отделно разклонения на сюжетната линия, развиващо се в мексиканския град Гвадалахара. Много от събитията и героите в него отново са вдъхновени от реалността с леки разлики в интерпретацията.

Главната роля в продукцията е поета от Диего Луна, спечелил наградата за „Най-добър актьор в телевизионен сериал“ на 6-те награди „Platino Awards“ и номиниран през същата година за „Най-добър актьор в драматичен сериал“ на 9-те награди „Critics' Choice Television Awards“ за ролята си в сериала. Останала част от актьорския екип е съставена от Тереза Руиз, в ролята на Изабела Баутиста и Майкъл Пеня, в ролята на агента Кики Камарена.

Зрителите на bTV Action могат да се насладят на криминалната драма, всеки делничен ден от 20 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!