четвъртък, 9 януари 2020 г.

Телевизионният театър се завърна в ефира на БНТ1

Телевизионният театър се завърна в ефира на БНТ1 в понеделник от 22.00 часа.

Първата постановка, на която ще могат да се насладят зрителите пред малкия екран е „Хъшове“, заснет в 4-сериен тв филм /България, 2009г./, с режисьор Александър Морфов.

В ролите са Руси Чанев, Валери Йорданов, Петър Попйорданов, Валентин Ганев, Валентин Танев, Христо Мутафчиев, Деян Донков, Рени Врангова и др.

Телевизионната театрална адаптация по повестта "Немили-недраги" от Иван Вазов е само първата от поредицата ТВ представления, които БНТ1 ще излъчва всеки понеделник от 22.00 часа през януари 2020 година.  Февруари ще стартира с телевизионната  постановка „Милионерът“.

„Милионерът“ е по едноименната комедия на Йордан Йовков, с режисьор Младен Младенов, който е събрал  звездите на комедията Георги Парцалев, Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Стефан Данаилов, Татяна Лолова, Меглена Караламбова, Цветана Платиканова, Ангел Георгиев, Васил Попов, Васил Димитров, Никола Калоянчев, Даниела Горанова

Един влюбен ветеринарен лекар, една  красива госпожица.... с родители грандомани. Те желаят да я омъжат за богаташ и докторчето не влиза в сметките им. Но какво ще стане след като тръгва слух из градчето, че  той  е получил наследство от 3 милиона ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!