неделя, 26 януари 2020 г.

"Бедната Силвана" - от 03-и февруари по bTV Lady

bTV Lady започва повторение на "Бедната Силвана".

Латиноамериканската продукция на Телемундо с Марица Родригес и Карлос Понсе започва на 03-и февруари (понеделник) с двоен епизод от 13:00 до 15:00 часа, а от 04-и февруари (вторник) продължава с един епизод всеки делник от 13:00 до 14:00 часа, на мястото на "Италианската булка" по bTV Lady.

Повторения на епизодите ще се предлагат от 03:00 до 04:00 часа през нощта.

Историята:
Силвана Ривапаласио де Виясеньор, Чивис (Марица Родригес) е майка на три момичета и съпруга на един от най-влиятелните бизнесмени в града. Съпругът ѝ обаче се разорява и оставя нея и децата им на улицата. И така, Чивис, майка ѝ и трите ѝ дъщери са принудени да изградят своя живот от нулата в нов квартал с хора от средната класа. Докато търси подходяща къща за семейството, Чивис съвсем случайно се запознава с Мануел Гаярдо (Карлос Понсе), който се оказва и нейният нов съсед. Мануел е вдовец, баща на четири деца и лидер на рибарския терминал. След различия и недоразумения между двамата, времето показва, че не си струва да се поддаваш на предразсъдъци, нито на социален статус, когато става дума за истинската любов...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!