петък, 13 декември 2019 г.

Щури игри с Инуи и забавни езикови уроци с Ноди по JimJam през януари

Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2020 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера
ИНУИ

От 20-ти януари, всеки ден в 08.00 и 18.07 ч.


Малкото момиченце от народа на инуитите, наречено ИНУИ, живее щастливо на Северния полюс и през цялото време се забавлява много със своите четириноги приятели – елена Хюбърт, мечката Гръмпъл и тюлена Саша. Те измислят много игри, наслаждават се на приключения и откриват красотите и опасностите на природата.

Премиера
Кажи го с Ноди

От 1-ви януари, всеки ден в 09.46 и 17.55 ч.


Този сериал запознава децата с различни езици, като пояснява думи и фрази, които са познати на децата и са част от ежедневието им. Във всеки епизод роботът Уиз учи Ноди как да казва новите думи на френски, испански, мандарин, суахили и урду. Бъдете с Ноди и приятелите му в новите приключения на знанието в Тойленд (Страната на играчките)!


Специални JimJam маратони всеки уикенд!
Маратони на сериалите „Рейнбоу Руби“ и „Кони“
Всяка събота и неделя през януари от 10.00 до 11.37 ч.

Рейнбоу Руби


„Рейнбоу Руби“ е историята на едно изобретателно малко момиченце, което магически се пренася в Рейнбоу Вилидж, причудлива земя, обитавана от нейните играчки. Там тя се захваща с различни занимания и професии, за да помогне за спасяването на деня! Този анимиран сериал за деца до предучилищна възраст отвежда детските фантазии в един свят на кукли, които оживяват и ги смесва в една амбициозна малка героиня, която доказва, че децата могат да бъдат всичко, което пожелаят!

Кони


Кони e малко момиченце, което не създава проблеми - лъчезарно, любопитно и най-вече весело. Конни показва смелост, когато нещата се объркват и не се страхува да задава въпроси, ако не е сигурна за нещо. По този начин тя научава много за живота в ежедневните си приключения.

Учи и играй! Тематични образователни блокове
Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.
               
През януари тематичните образователни блокове на JimJam ще представят епизоди от поредиците „Герои на града“ и „Робокар Поли“.

Герои на града


Истории, носещи послание за взаимопомощ, споделяне и грижа. Полицейската кола Поли и пожарникарската кола Фиона помагат на жителите на градчето да откриват крадци, да загасяват пожари и да разрешават загадки. В тези истории всеки може да стане герой!

Робокар Поли: Безопасност на движението


Децата могат да се научат как да се справят в критични ситуации и да се запознаят с основни правила на пътната безопасност чрез спасителните дейности на робокар Поли.

Филмов блок
Всяка събота и неделя в 13.00 ч.

„Анджелина Балерина“, „Строителят Боб“, „Томас и приятели“, „Чък и приятели“


JimJam ще продължи да радва малките зрители с филмови уикенди с любимите им герои и през януари! Децата ще се забавляват отново с приключенията на Строителя Боб, ще се срещнат пак Чък и неговите приятели, както и със синьото парно локомотивче Томас и неговият славен екип! Но през януари ще има вълнуващи срещи и с малката мишка с голямо сърце Анджелина балерина с епизодите „Анджелина Балерина: Анджелина се отправя на плаване“ и „Танцът на принцесата“!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!