понеделник, 2 декември 2019 г.

Каскада от природни бедствия, древни пророчества за края на света и извънземна заплаха по по History2 през декември

Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2019 по канал HISTORY2.

Two Degrees: Point of No Return
8-ми декември, неделя, 22.00 ч.


Тъй като средната температура на Земята се повишава всяка година, експертите предупреждават, че сме близо до фатална повратна точка - 2 градуса по Целзий над нормата, която ще задвижи каскада от природни бедствия, които ще опустошат Америка и света. От бушуващи пожари до епични супербури, вулканични взривове и издигащи се морета, ще бъде ли притиснато човешкото съществуване до ръба?

Revelation: The End of Days
15-ти и 22-ри декември, 22.00 ч.


Преди 2000 години последната книга на Библията „Откровение“ („Апокалипсис“), предсказва, че Христос ще се завърне - но само след седем години мъки, причинени на света, за да бъде изпитана вярата на човечеството, „Краят на дните“. Но какво би станало, ако тези древни пророчества започнат да се сбъдват ДНЕС? „Откровение: Краят на дните“ e едно смело представяне на тези апокалиптични събития, като умело са преплетени драматизирани истории на фикционални герои, попаднали в хаоса, с обработен архив на новини и домашни Youtube клипове.

Target Earth
29-ти декември, неделя, 22.00 ч.


Електромагнитни експлозии ... опустошителни климатични промени ... мистериозни болести ... всичко това издълбава смъртоносни „белези“ по целия свят. Може ли най-голямата заплаха за човечеството да дойде от природно бедствие - или причината може да е нещо по-зловещо - нещо извън този свят? Това специално предаване изследва сложната инфраструктура и системите за поддържане на живота на нашата планета и показва как хората са уязвими и могат да бъдат подложени на различни заплахи - човешка или извънземна. Водещи учени, правителствени служители, военнослужещи и други специалисти проучват къде богатите ресурси на Земята, телекомуникациите, доставките на храна и вода, оръжия и дори човешкото тяло могат да бъдат превзети от враждебни сили. Податливи ли смена външен контрол? Може ли враг да използва нашата собствена планета и нейните природни ресурси като оръжие срещу нас? Ако открием, че не сме сами във Вселената, възможно ли е извънземно нашествие?

Battlefield Detectives 2
От 2-ри декември, всеки понеделник, 22.00 ч.


Вторият сезон на поредицата продължава да изследва повратни битки в човешката история, като хвърля нова светлина върху въпросите как са били спечелени или загубена различни ключови битки и коя е била повратната точка за техния изход.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!