вторник, 3 декември 2019 г.

Изтощителни предизвикателства и вълнуваща поредица от пътувания по Extereme Sports Channel през декември

Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2019 по Extreme Sports Channel.

Grid
7-ми декември, събота, в 22:00 ч.


Тази програма следва отблизо интензивна надпревара между два отбора, докато те изпълняват рамо до рамо поредица от изтощителни предизвикателства, включително и вдигане на тежести. Отборите трябва да притежават умението да изпълняват всичко с интензивна скорост, да имат играчи с експлозивна сила и да работят добре като екип, за да изпълнят задачите по най-бързия възможен начин.

Next Stop
От 18-ти декември, всяка сряда в 21:10 ч.


„Next Stop“ отвежда на вълнуваща поредица от пътувания, която представя хората и местата, които правят всяка дестинация уникална. Зрителите могат да придобият представа какво може да предложи всяко място чрез местната музика, култура, спорт и други дейности, които са представени за различна дестинация във всеки епизод. „Next Stop“ не само отвежда до приказни места, но и дава възможност за потапяне в атмосферата и детайлен поглед към всяко от представените в поредицата пленителни места.

X Games Norway
От 27-ми декември, всеки петък в 21:10 ч.


X Games стават все по-мащабни в глобален аспект, след като популярният спортен турнир завладя и Норвегия. Това издание на спортното събитие e наситено със зрелищни изпълнения и много адреналин!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!