вторник, 17 декември 2019 г.

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

За празничните коледни дни кана Da Vinci предлага специална коледна селекция предавания, които ще потопят зрителите в атмосферата на радостта, любовта, забавленията, семейството, празненствата, благодарността… и на страхотните телевизионни предавания!

Коледата е специално време от годината. Този ден се чества в цял свят по различни начини. Много хора купуват коледна елха и я украсяват с цветни играчки и светлини. Но, знаехте ли че тази традиция датира още от времето на древните келти? Те са украсявали вечнозелено дърво, за да честват зимното равноденствие – най-дългата нощ в годината. Гледайте „На лов за култура с г-н Видра“, за да научите повече забавни факти за този древен коледен обичай.


Смейте се до сълзи с „Ужасна история“, която прави преглед на Коледа през вековете. Разберете защо не бихте искали да намерите саксонски подарък в чорапа си, защо не бихте пожелали коледна вечеря в Хамптън Корт и защо е възможно да не искате да отворите всичките си викториански коледни картички. Хенри II е имал твърде необичаен аниматор на празненствата, коледният ден с Уилям Завоевателя е означавал бунт, а коледните песни са… просто… ужасни!


Коледното пазаруване може да бъде наистина забавно, но как решавате какво да изберете? Получете ценни съвети за това как да избягвате фалшификатите и как да изберете най-безопасната украса със „Знаеш ли как?“.


В “Тайната лаборатория на Томас Едисон“ можете да тръгнете на коледно пътешествие и да видите как Фон Болт ще попадне в коледния капан на Джей Ди. Групата открива, че нанотехнологиите и аеродинамиката са много полезни, когато се налага да бъдат доставени бързо голям брой подаръци по цял свят!

Гледайте на 24ти и 25ти декември всичко това и още удивителни неща в специалните коледни предаванията по Da Vinci. Забавлявайте се!


24-ти декември 2019 г. – вторник от 17:00 до 19:05 ч.
17:00 “Тайната лаборатория на Томас Едисон“ – „Странник в странна лаборатория & Буря и стрес“
17:20 „Ужасна история“ – „Ужасна Коледа“
17:50 „На лов за култура с г-н Видра“- „Коледната елха“
17:52 “Тайната лаборатория на Томас Едисон“ – „Вдигане на тежести & Нощта преди старта“
18:15 „Знаеш ли как?“ – „Да направим Коледата специална“
18:40 “Тайната лаборатория на Томас Едисон“ - „Фон Болт се запознава с Дядо Коледа & Приятен полет за всички“

25-ти декември 2019 г. – сряда от 10:05 до 12:05 ч.
10:05 “Тайната лаборатория на Томас Едисон“ – „Странник в странна лаборатория & Буря и стрес“
10:25 „Ужасна история“ – „Ужасна Коледа“
10:53 „На лов за култура с г-н Видра“- „Коледната елха“
10:55 “Тайната лаборатория на Томас Едисон“ – „Вдигане на тежести & Нощта преди старта“
11:20 „Знаеш ли как?“ – „Да направим Коледата специална“
11:45 “Тайната лаборатория на Томас Едисон“ – „Фон Болт се запознава с Дядо Коледа & Приятен полет за всички“

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!