сряда, 11 декември 2019 г.

Ловци на духове, смъртоносни загадки и полицейски акции на живо по Crime + Investigation през януари

Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2020 по канал Crime + Investigation.

Нова ексклузивна поредица
Ловци на духове
От 8-ми януари, всяка сряда, 22.00 ч.


„Ловци на духове“ се завръща в телевизията петнайсет години след като запозна света с областта на автентичните паранормални изследвания. Сериалът, който ужасяваше и омагьосваше феновете в продължение на 11 сезона, ще проследи един от първоначалните лидери на екипи – Грант Уилсън, и неговата внимателно подбрана група от професионални ловци на духове, които ще използват десетилетния си опит в областта, за да изследват случаи на витаещи духове в цялата страна. С помощта на експерти по съдебна медицина, исторически документи и най-иновативната налична технология новият отряд ще помага на обикновени хора, които се борят с необясними свръхестествени явления. Екипът е решен да открие истината, за да донесе облекчение на жертвите на паранормална дейност, следвайки откритите доказателства, независимо къде ще го отведат те.

Нова ексклузивна поредица
Часовете преди убийството
От 23-ти януари, всеки четвъртък, 22.00 ч.


За детективите ключът към разрешаването на най-тежките случаи на убийство се крие някъде в последните 24 часа от живота на жертвата. „Часовете преди убийството“ е документален сериал, който проследява как решителните детективи сглобяват събитията по време на този критичен прозорец, за да възстановят времето на убийството, да открият мотива и да намерят извършителя. От ревниви съпрузи и обсебени преследвачи до заровени тайни и димящи оръжия, всеки епизод е една смъртоносна загадка, в която зрителите проследяват стъпка по стъпка вълнуващия процес на търсене.

Нова ексклузивна поредица
На живо: Полицейски патрул
От 17-ти януари, всеки петък, 23.00 и 23.30 ч.


„На живо: Полицейски патрул“ е документален сериал, който предлага на зрителите автентичен поглед върху дейността на правоприлагащите органи в САЩ. Всеки епизод показва ситуации на живот и смърт от ежедневието на шерифските участъци, пътната полиция и местните полицейски управления в различни диапазони на юрисдикция от Кънектикът до Аризона. От арести, свързани с наркотици, до проституция, от скоростни гонки до домашни кавги, от кражби на коли до бандитски изстъпления или просто дребни пътни нарушения, „На живо: Полицейски патрул“ предлага нередактиран поглед върху ежедневните срещи между полиция и граждани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!