сряда, 11 декември 2019 г.

Донорството на яйцеклетки и нови случаи в „Прелюбодейци“ по CBS Reality през януари

Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2020 по канал CBS Reality.

Факторът яйцеклетка
Сезон 1
Премиера на канала
От 27-ми януари до 5-ти февруари 2020, всеки делничен ден в 13:15 и 19:30 ч.


За много жени пътят към създаването на здраво бебе е свързан с избор, който никога не са си представяли – да се примирят с края на генетичното си потекло и да разчитат на донорска яйцеклетка от друга жена. Донорството на яйцеклетка предоставя възможност за създаване на живот, това е една колкото съвременна, толкова и противоречива тема. Решенията във връзка с това са деликатни и трудни, но те придават нов смисъл на понятието съвременно семейство.
“Факторът яйцеклетка” е революционен и завладяващ нов сериал, който проследява вълнуващия живот на хора, създаващи семейства с донорски яйцеклетки. В този сериал изпълнени с надежда родители, които са се борили да създадат нов живот, накрая получават възможност да осъществят мечтата си за бебе благодарение на здрави яйцеклетки от млади жени, които доброволно се подлагат на мъчителния процес на извличане на яйцеклетка.
Преживяванията са колкото необикновени, толкова и забавни, тъй като и донорите имат своите мечти и дилеми. Проследява се отблизо животът на тези различни жени, които са въвлечени в сложна и звладяваща ситуация с най-чудния възможен резултат – появата на нов живот.

Прелюбодейци
Сезон 16
Премиера на канала
От 24-ти януари до 7-ми февруари 2020, всяка делнична вечер в 22:00 и 03:30 ч.


Британи Фаулър и Тейлър Кливланд започват отношенията си като най-добри приятели. В крайна сметка приятелството им прераства в романтична връзка. Преди 2 години двамата решават да заживеят заедно. Но, през последните 6-8 месеца приятелят на Британи става потаен, дистанциран и вече не желае да прекарва с нея толкова време, колкото в началото. След това Тейлър започва да закючва личния си кабинет в жилището, обитавано от двамата. В момент, в който Тейлър забравя да заключи кабинета си, Британи успява да види смущаващи и странни комикс изображения. Смутената Британи наема „Прелюбодейци“, за да разбере на какви ужасяващи неща може да й се наложи да се натъкне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!