вторник, 3 декември 2019 г.

Cartoon Network и Boomerang – акценти за декември 2019 г.

Представяме ви акцентите на каналите Cartoon Network и Boomerang за месец декември 2019.

„Крейг край реката“ – Сезон 2
От 2 декември – всеки делник от 16.15 ч.


Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието - един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над трите крепости и вело-рампите, образувайки едно своеобразно детско общество.

В един от епизодите, косата на Крейг добива „афро“ стил и започва да му създава доста проблеми. Нямайки друг избор, той се подстригва сам и резултатът е плачевен. По тази причина, той и приятелите му решават да построят машина на времето, за да поправят грешката. Оказва се, обаче, че всички от Поречието го смятат за ново „готино“ дете на име Джейкъб и се отнасят много добре с него. Това кара Крейг да започне да игнорира Келси и Джей Пи…

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

DC Super Hero Girls – Сезон 1
От 9 декември – всеки делник от 18.00 ч.


Поредицата проследява приключенията на Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и учат в Гимназия Метрополис.
В един от епизодите, Аквалад купува домашен любимец - златна рибка, с цел да я подари на Бъмбълбий за рождения ѝ ден. Но докато се опитва да ѝ я достави, го сполетяват поредица забавни злополуки.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Зимни маратони
От 7 декември  – всеки уикенд от 11.40 ч.


Наслади се на зимата с маратони на любимите си предавания (вкл. „Ние, мечоците“, „Юникити“, „Време за приключения“, „Малки титани: В готовност!“ и „Гъмбол“)!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■Taffy – Сезон 1
От 2 декември – всеки ден от 17.15 ч.


В поредицата, стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy - това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore - Bentley.

В един от епизодите, Bentley си мисли, че го посещават призраците на коледните минало и настояще. Дали ще се хване на това, или пък не?

Grizzy & The Lemmings – Сезон 2
Всеки ден от 16.20 ч.

Къщата на горския рейнджър е единственото място на човешка цивилизация в средата на дивата природа. Когато рейнджърът е на път, мечка на име Гризи смята, че къщата на рейнджъра е негова територия, с оглед на това, че мечките седят на върха на хранителната верига. Той обаче не е сам, защото група малки създания, наречени леминги, също населяват къщата на рейнджъра, когато него го няма. Тъй като Гризи и лемингите не са достатъчно цивилизовани, за да живеят заедно в мир, къщата е постоянно бойно полето.

В един от епизодите, рейнджърът е оборудвал къщата си с ултра ефективен детектор за вредители, способен да усети присъствието на всеки натрапник. Когато се случи това, той го гони, излъчвайки вълна, която инструктира мозъка на съществото да напусне веднага. Така Гризи и лемингите вече не могат да влязат на любимото си място. Гледай и виж какво ще се случи.

Зимно веселие със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“

Всеки уикенд от 10.00 ч.

Всеки уикенд ще се излъчват по два тематични филма един след друг, а от 21 декември започват цели маратони („Шоуто на Том и Джери“, „Спокойно, Скуби-Ду!“ и Scooby-Doo & Guess Who?)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!