сряда, 18 декември 2019 г.

Лицата на Bulgaria ON AIR Гергана Венкова и Златимир Йочев с лекция пред студенти

Водещите на „България сутрин“ разкриха тайните на професията пред бъдещи журналисти
Водещите на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR „България сутрин“ Златимир Йочев и Гергана Венкова разкриха на студентите по журналистика в УНСС детайли за работата в сутрешен блок. Каква е динамиката в студиото, трудно ли се свиква с тричасовия жив ефир и със ставането рано? Отговор на тези и още въпроси дадоха водещите пред студентите, които вече трета година изучават професията.
По време на посещението си в университета, Гергана и Златимир посетиха и обновеното телевизионно студио на УНСС, където имаха възможност на практика да разкрият на младежите професионални трикове и техники за успех на терен. Освен да предаде част от ценния си опит, Гергана имаше възможност да си припомни и годините в университета, тъй като е възпитаник на УНСС.
Гергана Венкова е част от екипа на България ON AIR от 2016 година, където първоначално работи като политически репортер, а от началото на 2019 г. води съвместно със Златимир Йочев сутрешния блок „България сутрин“.
Златимир Йочев е част от екипа на Bulgaria ON AIR от октомври 2017 година. Той е водещ на „България сутрин“. Има дългогодишен и разнообразен журналистически опит, като е преминал през всички сфери на професията. Преди да стане част от Bulgaria ON AIR, е работил като репортер, редактор, сценарист, водещ на сутрешен блок, потребителско предаване, туристическа продукция и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!