петък, 27 декември 2019 г.

„Спасители по призвание“ в bTV Репортерите тази неделя

Габриела Наплатанова среща зрителите с лекарите и огнеборците,
спасявали човешки животи при пожара в „Пирогов“

Тази неделя bTV Репортерите ще разкаже как едно безпрецедентно събитие, което беше на прага да се превърне в национална трагедия, разкри професионализма и човешката съпричастност на десетки спасители.
„Пирогов гори“ са думите, които чуват пожарникари, полицаи и лекари в първите часове на 27 ноември. При пожара в една от стаите на най-старото крило в спешната болница загиват двама души, застрашени са още 80.
Изявеният репортер на bTV Габриела Наплатанова и операторът Огнян Кръстев ще срещнат зрителите с лекарите и огнеборците, спасявали пациентите от горящата клиника.
Вродена ли е или се изгражда способността да работиш при ежедневни високи нива на стрес? Как се поддържа мотивацията да помагаш в условия, когато извънредността е норма? Отговорите - в bTV Репортерите на 29 декември, веднага след централната емисия новини.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!