събота, 14 декември 2019 г.

"Пътят на честта" събира фенове и актьори пред големия и малкия екран

На 19 декември (четвъртък) предстои дългоочакваната развръзка в „Пътят на честта“. Най-запалените фенове ще имат възможността да гледат финалния епизод на първи сезон на голям екран заедно с любимите си герои от сериала няколко часа преди ефирното му излъчване. Прожекцията ще се състои в Cinema City - Paradise Center от 19:00 ч., а билетите вече са в продажба.

В продължение на три месеца историите в „Пътят на честта“ вълнуваха зрителите на NOVA. В 52 епизода сериалът повдигна актуални обществени въпроси, като най-обсъжданите в социалните мрежи бяха: отглеждането на дете от самотен родител, проблемите при отглеждането на тийнейджъри, домашното насилие, различията в ценностите на поколенията, историите от Прехода и стремежа за превръщането на сивия бизнес в легален, паралела между живота в малкия и големия град.

Драматичната история на Кера (Силвия Петкова) и малкия Мартин (Александър Спиров) не остави безучастни зрителите, които обикнаха много от героите на сериала, а други намразиха. Образът на най-злата свекърва в телевизионния ефир Бонка (Галя Александрова) и лошият брат Димитър (Благовест Благоев) се превърнаха в нарицателни. Със своите ярки превъплъщения в сериала се откроиха актьорите: Ивайло Захариев, Любомир Петкашев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, София Маринкова, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Илиана Коджабашева, Петя Бончева, Веселин Анчев, Моника Иванова и други, както и младите таланти Найа Арсова и Георги Манов. 

Не пропускайте дългоочаквания финал на първи сезон на „Пътят на честта“ на 19 декември (четвъртък) от 19:00 ч. в Cinema City - Paradise Center и от 22:00 ч. само в ефира на NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!