сряда, 11 декември 2019 г.

"Забранената ябълка" - хитов турски сериал ще стартира в България

"Забранената ябълка" (Yasak Elma) е новата драматична поредица, която ще покори българските зрители.

Сагата със Севда Ергинджи ("Черна роза"), Онур Туна, Еда Едже, Шафак Пекдемир ("Сега и завинаги") и Баръш Калъч ("Войната на розите", "Огледален свят") е откупена от български телевизионен канал, като предстои да се излъчи.

"Забранената ябълка" се ротира в Турция от март 2018 г., продължавайки и до ден днешен. В момента се позиционира трети сезон в южната ни съседка. Продаден е още в Индия, Израел, Македония, Казахстан и Пакистан.

Сериалът разказва за Зейнеп  (Севда Ергинджи) и Йълдъз (Еда Едже) - две обичащи се сестри, които имат различни мечти. Животът на Йълдъз се променя след запознанството ѝ с Ендер Аргун (Шевал Шам), една от светските лъвици на обществото. Ендер е решена на всяка цена да използва Йълдъз, за да се избави от съпруга си Халит Аргун (Талат Булут) и прави на Йълдъз удивително предложение, на което тя не може да устои. В същото време компанията, в която работи сестра ѝ Зейнеп, е купена от Алихан Ташдемир (Онур Туна). Алихан е изключително надменен, груб и богат бизнесмен. Въпреки че е много млад, той отдавна си е извоювал име на преуспяващ бизнесмен с множество успехи. В живота си е имал много жени, но за съжаление не вярва в любовта. Той е пресметлив, умен и животът му върви по неговите сурови правила. Момичето (Зейнеп), с което се среща на интервю за работа, е негова пълна противоположност по характер. Ще се случи невъзможното. Два магнитни полюса с противоположни потенциали ще започнат да се привличат един към друг. Сърцето на Алихан постепенно ще започне да се размеква. Влюбените съвсем скоро ще разберат, че да се живее с такава любов изобщо не е просто.

Кога ще стартира "Забранената ябълка" в България - следете ни, за да научите първи!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!