неделя, 8 декември 2019 г.

Три наркосериала в българския ефир

Историята на Пабло Ескобар оживява от 3 декември в ефира на bTV Action.

От 3 декември (вторник), в 20 часа, в ефира на bTV Action започна излъчването на хитовия американски сериал "Наркос" (Narcos, сезони 1, 2 и 3), който разказва за живота на наркобоса Пабло Ескобар и началото на неговата империя.

В края на 70-те години на миналия век Ескобар е бил утвърден търговец на незаконни стоки като алкохол и цигари в Меделин. А след това с Матео Морено, чилийски изгнаник и подземен химик, започват да разпространяват кокаин в Съединените щати. Това води до голям поток от щатски долари към Колумбия и ескалиращо насилие. Затова американците изпращат група от Организацията за борба с наркотиците, за да се справи с проблема.

В сюжета на сериала са вмъкнати автентични персонажи и събития, както и документални кадри. Интересен факт е, че наркобаронът дарява пари на болници и църкви, както и на програми за хранителни помощи за бедните колумбийци, като така си спечелва прозвището Робин Худ и уважението на хората, въпреки незаконите си деяния.

Главната роля на Пабло Ескобар в сериала се изпълнява от Вагнер Моура. В нарко сериала участват известни актори като Хуан Пабло Раба (Шеметната Анастасия), Ана де ла Регера, Алдемар Кореа, Салвадор дел Солар, Хуан Пабло Шук (Трима братя, три сестри), Хуан Пабло Еспиноса (Фенката), Маноло Кардона (Марина), Лаура Перико (Виктория), Кристина Уманя и др. Сериалът се състои от три сезона по 10 епизода всеки.

След това започва "Наркос" Мексико с Диего Луна и Майкъл Пеня.

Третият наркосериал, който медията ще излъчи, е "Ел Чапо" с Mарко де ла О. Сериалът е направен по действителен случай и показва случки от живота на мексиканския наркобос Хоакин "Ел Чапо" Гусман. Действието се развива през 1985 г., когато той е бил обикновен член на картела Гуадалахара, преминава през 90-те години, когато е бил неговият възход, и завършва с неговия крах през 2016 г.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!