сряда, 11 декември 2019 г.

"Жена" - нов драматичен турски сериал завладява българския ефир

"Жена" (Kadın) е поредното заглавие от каталога на международния дистрибутор Calinos Entertainment, което се очаква да завладее българските зрители.

Топ драмата с Йозге Йозпиринчджи ("Любов от втори опит", "Ангели пазители", "Момичето с червения шал"), Джанер Джиндорук ("Великолепният век: Кьосем") и Бену Йълдъръмлар ("Листопад") е закупена от българска медия.

"Жена" се излъчва в Турция окотмври 2017 г., като продължава и до днес. В момента върви трети сезон в южната ни съседка. Продаден е още в Индия, Македония, Мена, Афганистан и Ел Салвадор.

Сериалът разказва за Бахар (Йозге Йозпиринчджи), която е изоставена от майка си Хатидже (Бену Йълдъръмлар) на 8 години. След това изгубва баща си и баба си. В тези дни, когато си мисли, че е съвсем сама на света, се запознава със Сарп (Джанер Джиндорук) и изживяват луда любов. Но след като щастливи сключват брак и имат две деца, Сарп внезапно умира. Бахар остава завинаги свързана с миналото. Всеки ден си спомня изживените мигове с любимия мъж, сърцето ѝ остава затворено за нова любов. Но появата на майка ѝ, от която е била изоставена като малка, и необходимостта да се премести в нов квартал, неочаквано отварят нови врати пред Бахар.

Кога ще стартира "Жена" в България - следете ни, за да научите първи!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!