петък, 13 декември 2019 г.

Реми от „България търси талант": Хората тук те оценяват първо като човек, после като артист

Само 3 дни остават до големия финал на „България търси талант". Той е тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Уменията си ще демонстрират 12-те най-добри изпълнения сред претендентите за звездната титла и наградата от 50 000 лева. Един от финалистите е танцьорът Реми Тоин, който впечатли жури и публика със своите движения и решението си да се развива в България, макар да има капацитета да представи своето изкуство и в чужбина. „Изключително много се радвам, че стигнах на финала на „България търси талант”. Не очаквах, макар че много хора ми казваха, че ще стигна”, сподели Реми в „Тази сутрин”. „Не е само до таланта, а и до това как те оценяват хората като личност. И в България хората гледат по-скоро колко добър си като човек, отколкото колко добър си като артист. Радвам се, че България оцени това, което правя, че ме подкрепиха чак до финала”, сподели танцьорът.

Зад успеха му обаче стои много труд. 12 години се занимава с танци. Тласък да започне му дава музиката, „това е което ме кара да се движа реално – любовта към музиката”, казва Реми. Той постига своето развитие в танцовото изкуство, въпреки че животът му никак не е лек. Той е на 24 години, а първите му спомени са от дом за деца в Перник. „Има доста хора, които ми помогнаха да стигна дотук”, разказва Реми. Сред учителите му са Петър от най-доброто „брейк крю” за България „Електрофорс”, Димитър Желев, който му показва хип-хопа и Христо Андонов от Бургас, който го обучава в момента. Със своите учители Реми обсъжда представянето си в „България търси талант”. „Те искат повече, затова се радвам, че са мои учители, защото не се задоволяват с малкото”, казва танцьорът и споделя, че и самият той желае да постигне повече. „Амбициран съм да го покажа на финала на „България търси талант”, каза Реми.

Не пропускайте неговото представяне на финала на „България търси талант”- тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!