събота, 14 декември 2019 г.

Маргарита, Веселка, Сами и Краси са финалисти във „Фермата: Нов Свят“

Те ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на големия финал на шоуто на 14 декември 
Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на финала на пети сезон на „Фермата“ в събота вечер. Четиримата извоюваха местата си  след поредица от три елиминационни дуели на малката Арена в стопанството през последната седмица на шоуто.
След разпределяне на опонентите в решаващите битки амбициозна учителка Маргарита остана без съпернички и автоматично се класира на финала. Многодетната майка Веселка стана втората жена финалист, след като  разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана Виткова. По този начин тя отстрани не само нея, но и дъщеря й Велислава Димитрова, с която влязоха като един играч в шоуто.
Автомонтьорът Красимир Джунов осигури мястото си на финала на 14 декември като показа превъзходство в тежка битка със софтуерния инженер Димитър Караиванов.
Последният, четвърти претендент за титлата, е фитнес треньорът Сами Хоссни. Той удържа категорична победа срещу военния Станислав Борисов. Двамата най-добре подготвени физически мъже влязоха в убийствена схватка с тежки изпитания, които буквално ги оставиха без дъх. Сами се оказа по-силен и спечели, а Станислав стана последният участник, напуснал стопанството преди големия финал. Той си тръгна с високо вдигната глава, подкрепян от останалите финалисти, които го нарекоха „гордост за България“, „смело сърце“ и „истински воин“.
На 14 декември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще проследят на живо битката на четиримата финалисти. В събота вечер феновете ще изберат кой от тях е най-достоен да спечели наградата от 100 000 лева чрез смс гласуване, за което линиите ще бъдат отворени по време на последния дейли епизод на шоуто в петък. Зрителите ще имат по-малко от 24 часа да решат кой е техният фаворит и да го подкрепят.
Победителят в пети сезон на най-гледаното риалити ще бъде най-комплексният и умел победител в българско риалити досега. Той ще бъде определен по 3 различни един от друг компонента, които ще станат ясни в събота от 20.00 часа.
За втора поредна година големият финал на „Фермата“ ще може да бъде проследен и на уебсайта на предаването fermata.btv.bg, където благодарение на 360-градусова камера феновете ще получат ексклузивен поглед към всичко, случващо се пред и зад кадър, в реално време.
Кой от четиримата финалисти ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 14 декември, от 20.00 часа, по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!