неделя, 29 декември 2019 г.

Даниел Дей-Луис, Маделин Стоу, Натали Портман, Скарлет Йохансон и Ерик Бана във „Филм на седмицата“ и избрани филми с Фреди Принц Джуниър по AMC през януари

Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2020 по канал AMC.

Филм на седмицата
Всяка петъчна вечер
     

През януари AMC продължава да провокира интереса на зрителите с отличавани с награди филми, продукции със звездни актьорски състави и с емблематични режисьорски изяви в тематичния си цикъл „Филм на седмицата“ – всяка петъчна вечер.  На 3-ти януари в 21.10 ч. можете да гледате историческия филм на режисьора Майкъл Ман "Последният мохикан" (САЩ, 1992)  с Даниел Дей-Луис и Маделин Стоу. През 1993 г. филмът е отличен с „Оскар“ за звук, има номинация за „Златен глобус“ за музика, както и две награди (за операторско майсторство и за грим) и пет номинации от Британската академия. На 10-ти януари в 21.00 ч. очаквайте филма на режисьора режисьор Гийермо дел Торо "Хелбой" (САЩ, 2004)  – главната роля се изпълнява от Рон Пърлман, а в актьорския състав са Дъг Джоунс, Джон Хърт, Селма Блеър и Рупърт Еванс. В биографичната романтична драма на режисьора Джъстин Чадуик „Другата Болейн“ (Великобритания, САЩ, 2008) на 17-ти януари в 21.10 ч. можете да се насладите на играта на Натали Портман, Скарлет Йохансон, Ерик Бана и Кристин Скот Томас. Филмът е адаптация по бестселъра на Филипа Грегъри “Другата Болейн“. На 24-ти януари в 21.00 ч. е предвиден научно-фантастичният екшън на режисьора Роджър Спотисууд "Шестият ден" ( Канада, САЩ, 2000) с Арнолд Шварценегер, Майкъл Рапапорт, Тони Голдуин, Сара Уинтър и Робърт Дювал. На 31-ви януари в 21.10 ч. не пропускайте екшън трилъра  на режисьора Стив Майнър "Спокойното езеро" (САЩ, 1999) с Бриджит Фонда,  Бил Пулман, Оливър Плат, Брендън Глийсън, Бети Уайт и Дейвид Люис.

Филми с Фреди Принц Джуниър


Селекция от филми с Фреди Джеймс Принц Джуниър предлага АМС през януари. Известни филми с участието на носителя на награда „Златен глобус“ са „На Джилиън за 37-ия рожден ден“, „Знам какво направи миналото лято“, „Още знам какво направи миналото лято“, „Тя е върхът“, „Лятна свалка“, „Скуби Ду“, сериалите „Семейни връзки“, „Приятели“, „Адвокатите от Бостън“, „24“, „Междузвездни войни: Бунтовници“ и други.
На 11-ти януари в 21.25 ч. по AMC можете да гледате комедийната тийнейджърска драма „Тя е върхът“ (САЩ, 1999) на режисьора Робърт Искоув, в която партньори на Фреди Принц Джуниър са Рейчъл Лий Кук, Пол Уокър, Матю Лилард и Джоди Лин О’Кийф. На 18-ти януари в 21.25 ч. отново се потопете в атмосферата на тийнейджърската романтична драма с друг филм на режисьора Робърт Искоув – „Момчета и момичета“ (САЩ, 2000) – тук Фреди Принц Джуниър играе заедно с Клеър Форлани, Аманда Детър, Джейсън Бигс и Алисън Ханигън. „Завинаги с теб“ (САЩ, 2000) на 25-ти януари в 21.30 ч. ще вдигне още повече нивото, защото освен Фреди Принц Джуниър в романтичната комедия на режисьора Крис Исаксън ще видите Джулия Стайлс, Ащън Къчър, Селма Блеър и Лорън Джърман.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!