сряда, 11 декември 2019 г.

Вълнуващи исторически загадки, пророчествата на Нострадамус за 21-ви век и доказателства за контакти с извънземни в миналото по History през януари

Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2020 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Необяснимото с Уилям Шатнър
От 14-ти януари, всеки вторник, 23.00 ч.


От продуцентите на „Извънземни от древността“ и „Проклятието на остров Оук“, сега очаквайте „Необяснимото“ - едночасов, документален сериал, който изследва най-вълнуващите, странни и необясними загадки. Изпълнителен продуцент и водещ на поредицата е носителят на наградите „Златен глобус“ и „Еми“ – актьорът Уилям Шатнър („Стар трек“ / „Star Trek“, „Адвокатите от Бостън“ / „Boston Legal“). Всеки епизод ще представя убедителни доказателства от учени, историци и свидетели, всеки от които се опитва да хвърли светлина върху това как едно наглед невъзможно нещо е могло действително да се случи. От тайнствени структури (като Кораловият замък от Флорида) и така наречените “лоши” места (като прокълнатият “Бял град” в Хондурас) до странни същества и причудливи ритуали, „Необяснимото“ ще изследва обекти, които са озадачавали човечеството в продължение на векове.

Нова ексклузивна поредица
Нострадамус: Пророчества за 21 век
От 18-ти януари, всяка събота, 21.00 ч.


Как един френски пророк, живял във Франция от 16-ти век, е могъл да предскаже толкова много съвременни бедствия? От трагичните събития на 11 септември през неотдавнашните цунами стихии в Тихия океан до избухването на вируса Ебола през 2014 година – как един човек е могъл да надникне толкова надалече и толкова точно в бъдещето? Това се дължи на неговата тайна – а днес ние знаем коя е тя. Този документален филм представя образа на Нострадамус в съвършено нова светлина. Новият иновативен анализ ни дава възможност най-после да разбием неговия криптиран код. Откритата истина е, че Нострадамус може наистина да е притежавал специална дарба, която е направила предсказанията му толкова точни, но това е дарба, до която всички ние можем да имаме достъп. И, разбира се, въпросът е, ако той е бил прав за толкова много неща в миналото, какво ни очаква в бъдеще?

Нова ексклузивна поредица
Извънземни от древността: Най-голямото доказателство
От 1-ви януари, всяка сряда е петък, 21.00 ч.


Теоретикът на древната астронавтика Джорджо Цукалос разглежда някои от най-убедителните световни доказателства в подкрепа на теорията, че в далечното минало извънземните са посещавали Земята. В цял свят древни конструкции и гравирани изображения свидетелстват за това, че първите хора са имали контакт със същества, дошли от небето. Възможно ли е това да бъде вярно? Отговорът на теоретиците на древната астронавтика е “Да”. „Извънземни от древността: Най-голямото доказателство“ изследва някои от най-интригуващите археологически, научни и исторически открития, за които мнозина смятат, че са доказателства за контакти с извънземни в миналото.

Нова ексклузивна поредица
Проклятието на остров Оук
От 7-ми януари, всеки вторник, 22.00 ч.


Рик, Марти и екипът от остров Оук се завръщат за най-големия сезон досега, екипирани с по-голяма решителност, повече ресурси и по-модерна от всякога технология в стремежа си да разрешат 224-годишната загадка на старото съкровище. След като сеизмичното изследване, проведено в края на последния сезон, откри възможното наличие на потънал кораб, заровен в триъгълното блато, екипът ще използва сонарно тръбно свредло, стратегически гмуркания и най-накрая – големи исторически разкопки, за да открие какво се крие на дъното. В сътрудничество със собственика на имота Том Нолан – синът на покойния Фред Нолан, Рик, Марти и Крейг Тестър ще имат безпрецедентен достъп до части от острова, които се надяват да им донесат отговори на въпросите и самото съкровище.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!