вторник, 31 декември 2019 г.

"Събота вечер с Дони" и много спорт през 2020 по БНТ

Българска Национална Телевизия стартира 2020 г. с няколко нови предавания, едно от които е „Събота вечер с Дони“. Новото развлекателно предаване ще се излъчи от 11 януари 2020 г. В шоуто ще има много музика, изпълнявана от гостите и водещия. Любимите песни ще звучат в интерпретацията на малък симфоничен оркестър. Мястото на събитието ще е малката сцена на Театъра на армията. „Събота вечер с Дони“ ще може да се гледа от цялото семейство – и от тези, които обичат музиката на Дони, и от техните деца или родители, които познават неговите гости – актьори, музиканти и спортисти.

Първите звезди в студиото на „Събота вечер с Дони“ ще бъде рок легендата Кирил Маричков. Двамата с Дони взеха участие и в „Сцена под звездите“, излъчена на живо по БНТ в празничната новогодишна нощ. Другият звезден гост ще бъде певицата Михаела Маринова.

В „Събота вечер с Дони“ ни очакват много изненади, една от които е и ко-водещият на предаването – малък, но недопускащ грешки, много симпатичен и извънредно интелигентен.
Кой е той? Остава да видим!

И още много спортни емоции по Българска Национална Телевизия предстоят през първите дни на новата 2020 г.

Първата седмица в БНТ стартира с много спорт. На 04.01.2020 г. от 17,55 часа, БНТ3 ще излъчи пряко баскетболния двубой между А1 Академик и Берое, среща от Националната баскетболна лига, който ще се проведе в гр. Правец.

Спортните вълнения ще продължат с олимпийското участие на мъжкия национален отбор по волейбол в Токио на 6 януари 2020 г. срещу отбора на Франция. Срещата ще бъде излъчена на живо от 18.00 часа по БНТ3. Българска Национална Телевизия ще излъчи всички двубои на олимпийските квалификации, като старта ще бъде на 5 януари с мач между Сърбия и Франция. Българският тим, освен срещу отбора на Франция, ще играе на 7 януари с Холандия (15ч. БНТ3), а на 8 януари срещу Сърбия (15.30ч. БНТ3). Полуфиналите са на 9 януари от 18ч. и от 21ч. , а финалът - на 10 януари от 21.20 часа.
Олимпийските страсти ще бъдат по две, защото и женския волейболен отбор ще стартира срещите си за олимпийската квалификация в Апелдорн, с двубой на 7 януари от 17ч. срещу Полша, на 8 януари от 20.30ч. срещу Холандия, а на 9 януари от 17ч. ще играят срещу Азербайджан. Финалът при жените ще бъде на 13 януари 2020г., а срещите ще бъдат излъчени на живо по БНТ3.

Спортната картина ще се обогати и със слалома за световната купа в Загреб на 5 януари, където участие ще вземе Алберт Попов. А на негово спускане ще се насладим и на 8 януари, когато ще участва в гигантския слалом на Мадона ди Кампильо в Италия.

През 2020 г. по Българска Национална Телевизия предстоят още много спортни и музикални събития, сред които конкурса на Евровизия 2020 - Ротердам с участието на Виктория Георгиева, Европейско първенство по футбол, което ще се излъчи по БНТ от 12 държави и Олимпийските игри – Токио 2020.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!