неделя, 8 декември 2019 г.

Зрителите връщат още едно участие в играта след последния полуфинал на живо на „България търси талант“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Онлайн потребителите ще се потопят в атмосферата на големия финал с 360-градусово видео на живо
Тази неделя от 20:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на третия, последен полуфинал на „България търси талант“ на живо и ще излъчат още две изпълнения, които ще се борят за голямата награда от 50 хиляди лева. Още тринайсет впечатляващи артисти и формации ще докажат, че всичко е възможно, когато към таланта се добави всекидневен, упорит, безкраен труд. Зрителите на bTV вече изпратиха на финал малката акробатка Адриана Хаджитенева, човекът-компютър Георги Георгиев, голямата танцова трупа Dance Station и ангелогласната София Иванова. На крачка от грандиозния финал своят потенциал ще покажат приказни изпълнения, танци, илюзии, музика и извънредни физически възможности. 
На 8 декември, след края на спектакъла, всички отпаднали полуфиналисти на „България търси талант“ ще получат още един шанс да се борят за наградата от 50 000 лева и звездната титла. В секцията „Спаси талант“ на talant.btv.bg  феновете ще разполагат с 24 часа, за да гласуват за своя фаворит и да го върнат в играта. Събралият най-много гласове в онлайн вота също ще отиде на големия финал, за да премери възможностите си с най-добрите от най-добрите.
На 15 декември феновете ще могат да проследят финала на спектакъла и онлайн на  talant.btv.bg в 360-градусово видео на компютър, телефон или таблет,  дори с VR очила. Технологията ще пренесе потребителите на сцената на предаването, където те могат да видят всички ексклузивни детайли от  подготовката за изпълнението, представянето на участниците, реакциите на публиката и журито.
Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „N-JOY Talent“ всяка сряда от 15:00 часа по радио N-JOY. След големия финал радио N-JOY ще даде възможност на един от талантите да направи своя рубрика в ефира на една от най-големите музикални радиовериги в страната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!