понеделник, 2 декември 2019 г.

Най-много зрители предпочетоха специалното издание на „120 минути“ на живо от Страсбург

Категоричен зрителски успех отбеляза изнесеното предаване „120 минути“ тази неделя, показват данните на ГАРБ за 1 декември. Над 760 000 зрители са проследили ексклузивните теми и интервюта, в които водещият Светослав Иванов и екипът представиха на живо от Страсбург различните лица на Европа и отражението им върху живота в България. Предаването е събрало близо 32% от всички зрители в часовия пояс от 17 до 19 часа, като в 18,30 броят на зрителите надхвърля 930 000.

Сред ексклузивните гости на Светослав Иванов в „120 минути“ бяха съпругата на убития кмет на Гданск Магдалена Адамович, лауреатът на наградата за свобода на мисълта „Сахаров“ Олег Сенцов, евродепутатът Маджид Маджид, счупил всички клишета, както и българските политици в Европа  - Елена Йончева и Сергей Станишев, Ева Майдел, Андрей Слабаков, Радан Кънев и Илхан Кючюк.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!