неделя, 8 декември 2019 г.

"Изгряващо слънце" - хитов латино сериал от 12-и декември по Bulgaria on Air

От 12-и декември (четвъртък) започва излъчването на един от най-успешните сериали.

Всеки делничен ден от 16:30 до 17:30 часа зрителите на Bulgaria On Air ще могат да проследят историята на едно приятелство, прераснало в любов, в бразилската теленовела "Изгряващо слънце" (Sol Nascente).

Главните роли в тази супер продукция са поверени на Джована Антонели ("Клонинг"), Бруно Галиасо ("Индия - любовна история"), Летисия Спилер, Марсело Новаеш и др.

Теленовелата се излъчва в Бразилия в периода от август 2016 г. до март 2017 г. и се състои от 120 епизода по 45 минути.

Историята:
Марио и Алисия израстват заедно, въпреки различията помежду им – той от италианско семейство, а тя с японски корени. С годините Алисия се превръща в амбициозна жена, която търси сериозен мъж, докато за Марио най-важно е забавление. След като Алисия заминава на обучение в Япония, Марио си дава сметка, че чувствата му към нея са повече от приятелски. Младият мъж е решен да покаже и докаже любовта си на приятелката си от детинство веднага щом се завърне Бразилия. Но Алисия се връща в родния си дом със сериозен приятел – Сезар, който зад образа си на верен любим, крие намеренията си да отнеме семейния бизнес на Алисия. Така Марио трябва да докаже на приятелката си не само, че се е променил, но и че избраникът на сърцето й я мами. Как ще се разплете тази любовна мистерия, гледайте в бразилската теленовела „Изгряващо слънце“ - от 12-и декември (четвъртък), всеки делник от 16:30 часа по Bulgaria On Air.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

1 коментар:

  1. Здравейте този сериал е повторение
    А Може ли да направите латино награди 2019 г
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!