неделя, 10 ноември 2019 г.

X Games Minneapolis, риалити шоу и елитни професионални спортисти по Extereme Sports Channel през ноември

Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2019 по Extreme Sports Channel.

X Games Minneapolis
На 22-ри ноември в 21:10 ч.


Глобалният обхват на X Games продължава да се разраства, след като популярният спортен турнир завладя Минеаполис. Провеждащо се в зашеметяващ природен пейзаж, това лятно издание на спортното събитие със сигурност ще изненада зрителите със зашеметяващи изпълнения и екшън. В летните X Games взеха участие най-добрите спортисти на планетата, които се състезаваха за медалите и паричните награди в спортове като скейтборд, BMX, раликрос, мотокрос и други.

Fighting Fit
Всяка събота и неделя от 23-ри ноември в 21:10 ч.

Продължава екшънът с участващите в завладяващото риалити шоу „Fighting Fit“. Освен с физически предизвикателства шоуто преобразява живота на избраните участници и с психологически провокации, като има за цел да ги превърне в по-силни личности.

The Ultimate Ride
Всяка събота и неделя от 23-ри ноември в 22:00 ч.

Носители на наградата „Еми“ водят тази красива и емоционална продукция за днешните елитни професионални екшън спортисти, които заемат челните позиции в своите често опасни спортове. С ненадминат достъп до извънредни събития и ситуации зад кулисите, тази документална поредица предоставя детайлна съвременна картина на вълнуващи моменти в света на екшън спортовете.

Blue World
На 25-ти ноември в 21:10


Продължават невероятните подводни приключения и разкриването на загадки в новите епизоди на „Blue World“ – отличена с награда „Еми“ подводна научно-приключенска поредица, продуцирана и водена от Джонатан Бърд, един от най-добрите световни подводни кинематографи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!