събота, 30 ноември 2019 г.

Филмови уикенди с любими герои и новите приключения на Томас и приятели по JimJam през декември

Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2019 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера
Томас и приятели
Сезони 15 & 16
От 16-ти декември, всеки ден в 06.29, 06.39, 10.05, 10.15, 22.13 и 22.23 ч. 


Популярният сериал „Томас и приятели“ проследяват приключенията на синьото парно локомотивче Томас и всички негови приятели на остров Содор. В новите сезони на поредицата Томас, Джеймс, Стенли и другите локомотивчета ще имат нови, още по-вълнуващи вълнуващи преживявания, с които децата ще се забавляват през декември.

Специални JimJam маратони всеки уикенд!
Маратони на сериала „Невероятни  приказки“
Всяка събота и неделя през септември от 10.05 ч.!


Историята се развива в едно приказно царство на малки буболечки. Това компютърно-анимирано сериалче следва един пътуващ изпълнител на име Аполо, който е обвинен несправедливо от злия братовчед на кралица Маргерит в това, че плете интриги, за да я отвлече. Когато добродушният Аполо пристига в селото на забавните малки насекоми, цялото царство е на път да бъде разрушено…

Филмов блок
Всяка събота и неделя в 13.00 и 20.39 ч.

„Строителят Боб“, „Томас и приятели“, „Хайди“, „Чък и приятели“, „Върбите през зимата“


JimJam ще зарадва малките зрители с филмови уикенди с любимите им герои през декември! Децата ще се забавляват с приключенията на Строителя Боб, ще се срещнат отново с Хайди, ще могат да лудуват с Чък и неговите приятели, както и да си припомнят някои от най-забавните приключения на синьото парно локомотивче Томас!

Малките зрители ще могат да гледат най-интересното от „Строителят Боб“ и да видят как Боб става строител и заедно със своя екип започват трескавата си строителна дейност, често съпътствана с неочаквани изненади и обрати. В друг епизод Боб и неговият екип от машини приготвят каубойските си шапки и се отправят към Дивия Запад! След това Боб е повикан да реновира стария замък, но всички попадат в мръсен и мрачен подземен затвор.  Един от най-вълнуващите епизоди, ще бъде „Незабравима Коледа“, защото в него ще има коледни приключения и чудеса.

Акцент във филмовите блокове през уикендите ще бъде и едно от най-незабравимите приключения на любимото на децата синьо парно локомотивче в „Томас и приятели“ - в епизода „Томас и приятели: Великото откритие“ Томас преживява най-голямото си приключение досега! Един ден, докато се състезава с Джеймс из остров Содор, Томас открива най-вълнуващото нещо, което е виждал – отдавна изгубен и безлюден град, наречен Грейт Уотъртън. Всички са развълнувани от откритието на Томас и инспектор Фет обявява, че градът ще бъде реставриран за Празника на Содор. Нов локомотив на име Стенли пристига на острова, за да помага в работата и не след дълго Томас започва да ревнува и да се чувства застрашен от присъствието му. Той решава да изиграе номер на Стенли, за да го накара да изглежда глупаво. Планът му се обръща срещу самия него и скоро Томас е изгубен. Инспектор Фет организира най-голямото издирване, но дали Томас ще бъде намерен навреме, за да довърши възстановяването на Грейт Уотъртън?

Филмчето „Хайди“ ще разкаже за малкото сираче Хайди, което живее щастливо със своя дядо в швейцарските планини, но, когато е отведена от богато семейство да живее в града, тя трябва да се приспособи към новото положение…

Сериалът „Приключенията на Чък и приятели“ е за решителните действия, за тръпката от откритието, за големите приключения и най-вече за забавленията с приятели. Чък е умен, настроен за приключения, креативен, забавен мечтател и поема смело по света, качен на своите колела! Чък и неговите приятели преминават границите на въображението си и се опитват да надскочат всичко, което са правили някога, като се впускат в големи приключения, които винаги завършват с един научен урок и с… камиончета, изцяло покрити с кал!

Децата могат да очакват и „Върбите през зимата“ - класическата история, която проследява Къртик и неговите приятели Плъх, Видра, Жабчо и Язовец, които попадат в четири сезона приключения…, а когато зимата идва на брега на реката и храбрият Къртик пропада в леда и е отнесен надолу по реката, неговите приятели се обръщат към Жабчо с молба да помогне в издирването му, като използват новия му самолет.

Учи и играй! Тематични образователни блокове
Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.                 


През декември тематичните образователни блокове на JimJam ще представят нови епизоди от поредиците „Отгатни колко те обичам“, „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ и „Меси отива в Окидо“. „Отгатни колко те обичам“ представя образователни истории за приятелство, семейни ценности и приключения. „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ разказва за невероятни приключения, които провокират въображението. „Меси отива в Окидо“ води към отговорите за всичко, което едно малко дете иска да знае ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!