понеделник, 11 ноември 2019 г.

Битки с хладни оръжия и най-мистериозните масови убийства на хора от хищни зверове по History през декември

Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2019 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Изковани в огъня: Нож или смърт
От 5-ти декември, всеки четвъртък, 23.00 ч.


Летящи дини, масивни ледени блокове, въжета, метал, тръби – всичко, което ви хрумне. Най-опитните ковачи, звезди в бойните изкуства и майстори на хладните оръжия на Америка режат, мушкат и пробиват, проправяйки си път през всички възможни предизвикателства в битка за голямата награда от 20 000 долара. Водещ на поредицата е Бил Голдбърг (World Championship Wrestling & World Wrestling Entertainment) в партньорство с Ту Лам – ветеран в областта на бойните изкуства, с 23-годишна служба в Специалните сили. Впечатляващата двойка определено има силно въздействие върху  оръженосците, които се състезават за титлата на победителя.
В епизодите на „Нож или смърт“ специалисти по оцеляването, експерти ковачи и създатели на оръжия изпитват своите исторически остриета в серия от предизвикателства. Дали средновековно оръжие може да оцелее в тази съвременна надпревара, или традиционен нож ще вземе преднина? За първи път в тази поредица военни ветерани ще използват оръжията си в серия от предизвикателства. Чий опит ще го изведе напред към победата и кой ще се докаже като най-добрият? Опитните ковачи и специалистите по бойни изкуства ще премерят сили и с и професионален готвач, като изправят своите остриета пред сериозни изпитания. Възможностите са разнообразни, но кой ли ще надделее над останалите и ще грабне победата?

Нова ексклузивна поредица
Лице в лице със звяра
От 10-ти декември, всеки вторник, 22.00 ч.


Историята познава необясними случаи на развилнели се хищници, масово убиващи хора. „Лице в лице със звяра“ изследва най-мистериозните масови убийства на хора от хищни зверове,  с помощта на нови технологии, които дават възможност на изследователите да се изправят лице в лице с опасните същества в собствения им хабитат. Водещ на сериала е Андрю Ъкълс – страстен, уникален и ексцентричен любител на австралийската пустош от Уулонгонг, Северозападна Австралия, и ютюбър. Помага му Брайън Гросенбахер – един от най-забележителните спортни фотографи на Америка.
В епизода, наречен „Блатото на смъртта“, на малък остров недалеч от брега на Мианмар, Андрю и Браян разследват загадката на "Кръвопролитието на о. Рамри", когато хиляди японски войници са избити от крокодили човекоядци. В друг епизод „Нашествие на акули“ Андрю и Браян се осмеляват да разследват мистерията на останките на кораб близо до Бахамите. Тук през 1563 г. над 300 души са изядени от акули. Предотвратима ли е била трагедията и има ли вероятност да се повтори в наши дни?

Нова ексклузивна поредица
Синове на сабята
От 17-ти декември, всяка сряда, 23.00 ч.


Действието в епичната документална сага „Синове на сабята“ се развива през първата половина на 17-ти век в Полша. Поредицата представя една история за чест, смелост и война през погледа на млад рицар благородник, израснал в полско-литовската общност Жечпосполита - Блажей Вроновски.
Ветеранът от войните с Русия Ян Йерлиц се завръща в родината си по молба на своя боен другар Мачей Вроновски, за да се заеме с обучението на сина на Мачей - Блажей. Документалната част на филма представлява кинематографично пътешествие в областта на историята, изкуството и мистиката на прецизната изработка на полските хладни оръжия, които и до днес се смятат за едни от най-добрите оръжия за ръкопашен бой в света. Експерти от световна класа демонстрират изкуството на този вид бой и изковаването на тези изключителни оръжия.

Нова ексклузивна поредица
Най-силният човек в историята
Нови епизоди, всеки понеделник, 22.00 ч.


В предстоящите нови епизоди на „Най-силният човек в света“ четиримата най-силни мъже в света продължават да подлагат на проверка историите за легендарните подвизи на силни мъже… Еди Хал, Брайън Шоу, Ник Бест и Робърт Оберст обикалят света, като проучват легенди за силни мъже и епични истории за свързани със сила подвизи. В тихото градче Токоа, Джорджия, четиримата ще повторят легендарните подвизи на Пол Андерсън - Кръстника на американската силова атлетика. Ще успеят ли да повдигнат въртележка с тегло 1215 кг, както Пол е направил в "Шоуто на Ед Съливан"? След това силните мъже отиват в Лас Вегас, Невада, откъдето е Ник Бест. Те ще се съревновават с най-големия шоумен в историята на силовите дисциплини, Монте Салдо. Ще успеят ли да привлекат тълпа и да изпълнят опасното повдигане на кола, прославило Салдо? Пътешествието на четиримата продължава към Коуди, Уайоминг - дом на "Шоуто на Бъфало Бил от Дивия Запад" и участвалия в него силов атлет Уилям Банкиър. Тук нестандартно състезание с повдигане и пренасяне на пиана се обърква и животът на Ник се оказва в опасност… Следва Обединеното кралство - дом на Еди Хол и най-силния британец Томас Топхам. Ник отказва да отстъпи, когато двамата с Браян се сблъскват в опасно състезание по повдигане на бъчви… Продължават опитите на четиримата най-силни мъже в света да надвият легендите – както и всеки от тях да победи другия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!