събота, 16 ноември 2019 г.

"Черна любов" започва по Diema Family

Diema Family завърта повторение на един от най-големите турски хитове от последните години.

"Черна любов" (Kara Sevda), чиято премиера се състоя през ноември 2017 г. в ефира на Diema Family, стартира за трети път в българския ефир.

Драмата с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл започва в началото на декември, като ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 до 00:30 часа с повторения на следващия ден от 14:00 до 15:00 часа по Diema Family.

На 20 ноември 2017 г. сериалът печели престижната награда „Еми" за най-добър сериал, като се превръща в първата турска продукция, номинирана и спечелила това отличие.

Историята:
Популярните актьори Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл се превъплъщават в Кемал и Нихан. Двамата принадлежат на два различни свята и докато той е израснал в скромно семейство от средната класа, тя познава бляскавия живот на Йеникьой. Въпреки че любовта между тях изглежда невъзможна, те успяват да бъдат заедно – до деня, в който Кемал напуска града, тъй като Нихан е принудена да се омъжи за друг. Съдбата обаче повелява друго и преплита пътищата им отново след години. Колко дълъг може да е пътят на двама души един към друг и ще повярва ли Кемал в силата на любовта?

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

2 коментара:

  1. Здравейте Само повторения а нали турският хит сериал Черна любов Нова Телевизия повтаря турският хит сериал Черна любов
    По Нова Телевизия свьршва ли турският хит сериал Черна любов
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!