сряда, 13 ноември 2019 г.

Драматични моменти от съдебните зали, писатели – криминалисти и жени – полицаи по Crime + Investigation през декември

Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2019 по канал Crime + Investigation.

Нова ексклузивна поредица
Имало едно време престъпление
От 28-ми декември, всяка събота, 22.00 и 22.30 ч.


„Имало едно време престъпление“ е полски документален сериал, в който седем от най-продаваните полски автори на криминална литература правят преглед на случаи на реални престъпления. Във всеки епизод някой от следните автори на криминална литература разказва по една криминална история: Катаржина Бонда, Игор Брейдигант, Войчех Чмейларж, Марта Гузовска, Малгожата и Михал Кузмински и Катаржина Пузинска. Всеки от писателите е съавтор на сценария на своя епизод, което му дава възможност да играе ролята на разказвач и да предаде историята по своя характерен начин, напомнящ стила му на писане. Сериалът има пряк достъп до полицейски досиета и криминални експерти.

Нова ексклузивна поредица
„Полицейски патрул“ представя: Жени на патрул
От 6-ти декември, всеки петък, 22.00 и 22.30 ч.


„Жени на патрул“ проследява ежедневието на жените на служба в правоприлагащите органи от всички райони на САЩ, включително участъците в Джексън (Уайоминг), Уилмингтън (Северна Каролина), Темпе (Аризона) и Стоктън (Калифорния), както и служителите, участващи в сериала „На живо: Полицейски патрул“. Този сериал от 20 епизода предлага на зрителите неподправен и неограничен поглед към случващото се в живота на жените – полицаи, които са на фронтовата линия на някои от най-натоварените полицейски участъци в САЩ, докато патрулират по градските улици.

Нова ексклузивна поредица
Съдебна камера
От 20-ти декември, всеки петък, 23.00 и 23.30 ч.


„Съдебна камера“ дава на зрителите поглед отблизо върху някои от най-драматичните моменти от съдебните зали в САЩ. От страховити избухвания до свирепи съдии, този сериал отвежда към мястото на действие, показвайки действителните факти, стоящи зад историята. Водена от Дан Ейбрамс, поредицата „Съдебна камера“ застава редом до съдиите, ответниците и жертвите, за да покаже истинската криминална история зад най-необузданите и най-емоционални моменти от съдебната зала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!