събота, 9 ноември 2019 г.

Пуснаха порно по Cartoon Network

Сигналът на Cartoon Network за цяла България за кратко беше прекъснат от канала за възрастни XY Plus. Това се случи вторник вечер в 22:59 ч. по средата на епизод на „Анджело е върхът“, пише Блиц.

Анимацията бе прекъсната от цветна таблица за секунда преди да започне да се излъчва порнографско видео от друг канал. За щастие проблемът беше разрешен бързо и в 23:02 ч. излъчването на Cartoon Network беше върнато, съобщават сайта на Cartoon Network фенове.

Проблемът не е останал незабелязан, защото зрители веднага са сигнализирли за случилото се в социалните мрежи.

Причината обаче не идва от Cartoon Network, а най-вероятно от българския оператор Булсатком, който разпространява сигнала на анимационния канал за всички български оператори. Проблеми с българския сигнал на CN не са нещо ново.

Многократно се е случвало излъчването да бъде прекъснато от цветна таблица, като е имало случаи, в които това да трае в продължение на часове.

Подобен проблем като днешния имаше през 2016, когато сигналът на Cartoon Network за България беше заменен в рамките на секунди от канала BiT.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!