събота, 30 ноември 2019 г.

Разследване за пари, футбол, деца, полиция и политика - в bTV Репортерите тази неделя

След серия от репортажи за работата на БФС,
Петър Нанев с нови разкрития във филма „Парите за децата“

В неделния 1 декември репортерът на bTV Петър Нанев, който в рамките на три части през изминалата седмица разследва различни аспекти от работата на Българския футболен съюз, ще разкрие нови детайли около лагерите на малките български футболисти, които са се провеждали в хотели, свързани с висши ръководители на БФС.

Битката за документите, които Петър Нанев и екип на bTV анализира, започна преди повече от година и завърши с успех в съда, за да намерят отговорите си редица въпроси. Къде и по какъв начин футболният съюз харчи парите на данъкоплатците? Как се изразходват средствата за детски екипи и какви са критериите, за да стигнат те до трениращите деца? Защо фирма, получила над 600 хил. лева от държавните средства, е прехвърлена на бездомник? И не на последно място – „пазарни и адекватни“ ли са наистина цените за подготовка на младите ни футболисти в хотели, свързани с ръководни фигури от футболния съюз?

Ексклузивно пред зрителите на bTV Репортерите ще говори и бивш елитен футболен рефер, с разкрития за управлението в сянка на българския футбол. Всичко това и още изненадващи детайли – зрителите ще научат от филма „Парите за децата“ – тази неделя, от 19.30 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!