Новини

"Аромат на ягоди" - нов турски сериал започва по bTV

Скоро в ефира на bTV ще започне нов сериал.

Турската романтична комедия "Аромат на ягоди" (Çilek Kokusu) с Демет Йоздемир ("Свободен дух", "Стая 309"), Юсуф Чим, Мине Тугай ("Кварталът на богатите", "Твоят мой живот"), Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай ("Госпожа Фазилет и нейните дъщери"), Мурат Башоолу и други стартира много скоро в България в ефира на bTV.

Поредицата се излъчва в Турция от юни 2015 г. до ноември 2015 г. и се състои от 23 епизода по 110 минути. Интернационалната версия е 55 епизода по 45 минути.

Историята:
Аслъ работи в сладкарница, но след инцидент, при който се сблъсква с Бурак, бива уволнена. Нейната приятелка Гонджа й предлага да заминат заедно в Бодрум и там да работят лятото. Бурак е разглезен богаташ, който получава наказание от баща си заради поредната си грешка. Той трябва да прекара лятото не в Америка с гаджето си Чаала, а в Бодрум. Заедно с братовчед си Волкан ще работят в семейния хотел. А съдбата е подготвила доста изненади това лято на Аслъ, Бурак и Волкан

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

2 коментара:

  1. Здравейте новият турски хит сериал Аромат на Ягоди ли ще замести турският хит сериал Втори Шанс по Бтв
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!