събота, 9 ноември 2019 г.

Сашо Кадиев - на турне в САЩ, Деси Стоянова - в компанията на известни кавалери

Обичани актьори, певци, журналисти и лица от ефира на bTV сядат в стола на водещия на “Преди обед” от 7 ноември

Оригиналните авторски рубрики и любопитни промени са запазена марка на “Преди обед”, а от 7 ноември екипът на предаването е подготвил нова порция изненади, с които ще продължи да провокира интереса на зрителите.

От този четвъртък на стола на Сашо Кадиев до Деси Стоянова в новото високотехнологично студио на bTV ще седнат 9 популярни мъже, които са живото доказателство, че кавалерството не е отживелица. Различен поглед към най-интересните теми и гости от деня в компанията на чаровната водеща ще отправят Калин Сърменов, Башар Рахал, Део, Криско, Иво Танев, Ивайло Нойзи Цветков, Косьо Филипов, Дани Петканов и Любо Нейков. А какви изненади са подготвили те и ще заместят ли достойно Сашо Кадиев - зрителите на bTV ще могат да проверят сами всеки делничен ден от 7 до 20 ноември, от 9.30 - “та чааак до обедните новини”.

През това време обичаният актьор и водещ на най-гледаното ТВ предаване в своя часови слот ще бъде на театрално турне в САЩ с постановката “Горката Франция”. Комедията, посветена на сблъсъка между поколенията, ще се играе в 7 американски града: Бостън (8.11), Торонто (9.11), Чикаго (10.11), Лас Вегас (12.11), Атланта (15.11), Сиатъл (16.11) и Лос Анджелис (Ориндж Каунти – 17.11). Макар и отвъд океана, по време на престоя си в САЩ, вечно усмихнатата екранна половинка на Деси Стоянова обещава да държи в течение зрителите „къде е Сашко?“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!