неделя, 3 ноември 2019 г.

Лъвът напусна големия бал с маски

Любопитните телевизионни зрители не устояха на изкушението да разкрият още една загадка в „Маскираният певец“. Миналата вечер те решиха Лъвът да свали своята маска, под която се оказа актрисата Албена Михова.  В най-мистериозното шоу през есенния сезон, тя изпя последната си песен -  Sober на Evanescence. Въпреки емоционалното изпълнение, Лъвът не успя да победи Шапката в решаващия двубой.

Албена Михова, обичана от многобройните си фенове талантлива актриса, е позната на зрителите на NOVA и със запомнящото си превъплъщение на агент Марги в сериала „Полицаите от края на града“. Албена е част от трупата на Малък градски театър „Зад Канала“, но играе и на сцената на „Сълза и смях“, Младежки театър и други. „Много любопитно, вълнуващо и емоционално беше за мен участието в това шоу“, сподели развълнуваната актриса, секунди след като свали маската на Лъва. Когато водещите я попитаха как е успяла толкова време да скрие тайната, че участва в „Маскираният певец“, тя през усмивка каза: „Беше изключително трудно да я опазя, особено от сина ми. Случвало се е той да ме попита защо се прибирам събота вечер толкова късно и се чудех какво да му кажа. Даже реших да си измисля, че причината е  любов“.

Зрителите отново бяха свидетели на нововъдението в уликите – лична вещ, донесена от всяка маска, с уточнение от участниците защо даденият предмет е важен за тях. През изминалата седмица потребителите в социалните мрежи активно коментираха уловките зад донесените лични вещи, а за мнозина те бяха причината да сменят своите предположения кой се крие под маските. Предметът на Албена Михова, който тя донесе на сцената, беше възглавница с формата на мечка. „За да видите как уважавам животните- имам всяко едно животно като възглавница” - сподели тя. Повече за участието на Албена Михова в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 4 ноември, когато актрисата ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.

Следващата събота – 09 ноември – шоуто влиза в своята решителна фаза. Всички оцелели до този момент маски влизат в битката за финала. Това ще бъде началото на похода към победата, като на сцената за първи път ще видим заедно маските на Розата, Кукерът, Пчелата, Гарванът, Бухалът, Шапката, Пилето и Принцесата.

С отпадането на маската на Лъва на сцената на „Маскираният певец“ остават още точно осем магични образа, които остава да разгадаем през следващите седмици . Нека заедно да разкрием мистерията кои известни личности се крият под тези маски и кои ще стигнат до финала. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България в събота (09 ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!