неделя, 24 ноември 2019 г.

Любимците на зрителите в „Маскираният певец“ намаляха с още един

Единадесетият епизод на „Маскираният певец“ не донесе късмет на Ненчо Балабанов и той разкри дълго пазената тайна, че се крие под маската на Кукера. Въпреки че успя умело да се задържи в шоуто и да спечели любовта на феновете, снощи той свали тежкия кукерски костюм. Преди да разкрие самоличността си, Ненчо впечатли зрителите, панелистите и гост панелистите братя Аргирови със своя версия на песента L’italiano на Toto Cutugno.

Ненчо Балабанов е познат на зрителите не само с огромния си талант на актьор, превъплъщавал се в десетки образи, но и с певческите си заложби, които ярко открои на сцената на „Маскираният певец“ не веднъж. Балабанов е участвал и в друг формат на NOVA – „Като две капки вода“ през 2015 г., когато бе избран за победител.

„Искам да споделя, че има много неща в това шоу, но думата лесно не е сред тях. Благодаря на всички, които гласуват за своя любимец, без да са сигурни дали точно той или тя се крие под маската. Интересното тук е, че всеки артист в своята кариера се стреми да бъде разпознаваем, а тук е точно обратното. За това искам да поздравя моите колеги, които се справиха страхотно, както и тези, които продължават“ - каза Ненчо веднага след като свали маската на Кукера. „Никой не знаеше, че участвам в това шоу. Имаше хора, които подозираха, но на никого не съм казал. Постоянно измислях оправдания. Дори брат ми, който е тук в публиката, и той не знаеше“ – допълни актьорът.

Повече за участието на Ненчо Балабанов в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 25 ноември, когато той ще бъде ексклузивен гост в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

Финалът на „Маскираният певец“ бързо наближава. Остава само още един епизод преди грандиозното събитие, на което ще разберем кой най-умело е успял да скрие самоличността си и да остане до самия край на първия сезон на най-мистериозното шоу в България. На полуфинала предстоят още изненади и зрителите ще станат свидетели на падането на две маски едновременно. На сцената на формата остават да се борят Розата, Пчелата, Принцесата, Пилето и Гарванът. Кои от тях ще разкрият самоличността си решават само зрителите. Не пропускайте „Маскираният певец“ на 30 ноември от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!