сряда, 13 ноември 2019 г.

Екшън, бокс и сделки с мафията в криминалния сериал „Кървави пари”

Ексклузивната премиера за България на криминалната поредица „Кървави пари“ вече е факт само във Vbox7.com. Първият епизод на хитовия немски сериал представя началото на заплетен и вълнуващ сюжет, който  държи феновете под напрежение от началото до края. >> https://bit.ly/2XaVsKh

Марк Темпел и неговото семейство – съпругата му Сандра и дъщеря им Юни, живеят в Берлин. Марк се грижи за възрастни хора, а Сандра е прикована в инвалидна количка, след като е претърпяла инцидент и финансовите им средства са ограничени. Изправено пред изгонване от квартирата, семейството е в безизходица. Това  принуждава младия мъж да потърси помощ от старите си приятели в боксовия клуб и така да наруши обещанието към Сандра да ги остави зад гърба си, след като са създали семейство. Какви ще са последиците от всичко това, вижте в хитовия уеб сериал само във Vbox7.com.

Междувременно апартаментът на семейството е нападнат от маскирани мотористи, докато Сандра и Юни са в него. Мъжът решава да се обърне към стария си приятел Якоб, който е местният криминален бос и собственик на боксовия клуб. Марк сам го моли да участва в уреден боксов мач, за да изкара малко пари. Ще му даде ли шанс да се бие и до какво ще доведе забъркването на Марк в престъпния свят, гледайте в първия епизод на хитовата поредица, ексклузивно във Vbox7.com.

Ще успее ли Марк да спаси семейството си от тежката ситуация, в която се намира, или ще го въвлече в още по-големи неприятности, проследете в епизодите на криминалната уеб поредица „Кървави пари“, само във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!