събота, 2 ноември 2019 г.

„Голямото наместване“ продължава – на 3 ноември, от 18 часа, по Bulgaria ON AIR

Изборното студио следи балотажа във всички горещи точки на страната
„Голямото наместване“ продължава. На 3 ноември националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR ще проследи втория тур от местните избори със специално студио, което започва от 18 часа и ще продължи чак до 22:30 часа. Водещи социолози, политолози, журналисти и общественици ще коментират надпреварата за кметския стол в едни от най-големите общини.
През целия ден репортерите на Bulgaria ON AIR ще следят изборния ден в най-горещите точки на страната, сред които София, Варна, Пловдив, Русе, Благоевград, Плевен и Сливен. Какви са последните новини около балотажа, има ли сигнали за изборни нарушения и как върви местният вот в различните региони зрителите ще могат да научат от емисиите новини на Bulgaria ON AIR  от 8:30, 10:30, 12:30, 15:30, 17:30, 18:30 и 22:30 часа.
Точно в 18 часа започва първата част от специалното студио „Голямото наместване“, в което водещата Виолета Манчева ще посрещне интересни и разпознаваеми хора от шоу бизнеса, които ще коментират до колко местната власт може да влияе върху развитието на изкуството и културата. След разговора с двамата актьори, в 18:30 часа, започва централната емисия на Новините ON AIR, в която зрителите ще видят най-важното от изборния ден.
В 19:10 часа „Голямото наместване“ продължава с коментари на политолози, социолози и журналисти. Водещи на специалното студио ще бъдат Гергана Венкова и Златимир Йочев. Точно в 20 часа, когато е краят на изборния ден, Лилия Мустакова ще представи данни от екзит-половете, които ще покажат какви са резултатите от паралелното преброяване на балотажа.
В рамките на „Голямото наместване“ зрителите ще видят и първите коментари на победителите и победените в кметската надпревара. Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, целия изборен ден може да проследите и в специалната секция „Избори“ на обновения ни сайт bgonair.bg, в социалните ни мрежи във Facebook и Instagram, както и по радио Bulgaria ON AIR.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!