четвъртък, 14 ноември 2019 г.

За сурогатното майчинство и най-честите документални фалшификации - тази седмица в "Помощ 112"

В четвъртък и петък от 22.30 часа в ефира на bTV ще се излъчат още нови истории, разказани от екипите на полицията в най-новата българска риалити поредица „Помощ 112“.
В новия епизод ще бъдат разказани още две истории през погледа на полицейския патрул. В първата полицаите се отзовават по сигнал за изчезнала майка с новороденото й бебе. С намирането й се разкрива, че тя е била убедена от приятеля си да стане сурогатна майка в клиника в Украйна. Момичето е трябвало да роди дете на безплодно израелско семейство срещу солидно заплащане, но раждането я изненадало като започнало по-рано. Сурогатното майчинство е разрешено в Австралия, някои щати на САЩ, в Русия, Украйна, Великобритания, Гърция и др. В България подобно деяние е престъпление и се наказва от закона, а как точно става това, зрителите ще научат този четвъртък.
Втората история в „Помощ 112“ ще разкаже за това как една наглед „нормална“ случка за неправилно паркиране води до разкриването на схема за издаване на фалшиви документи. Още с първите си действия екипът на полицията достига до самонадеян фалшификатор на документи, който твърди, че има връзки в КАТ. В България годишно се продават около 40хил. незаконни книжки, което сериозно застрашава живота на хората по пътищата.
На 15 ноември /петък/ зрителите ще се запознаят с още 2 „ежедневни“ истории – за пенсионерка, която наблюдава отвличането на съседката си и съпрузи, които изфабрикуват необходимите документи и се преструват, че имат цели 8 деца, само за да получават социални помощи за тях.
Всеки четвъртък и петък от 22.30ч. зрителите могат да следят с интерес новите истории в ефира на bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!